Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No ja z Kubkiem się wyrobiłam między I a II rokiem 😉 bo urodziłam go w wakacje a teraz to zostało mi się obronić tylko więc myślę, że dam radę.. w między czasie studiowałam jeszcze za Grześka;p magistra mu napisałam;p obronił się w lipcu.. teraz tylko czekam na koniec i chyba potrzebuję przerwy od szkoły

A wiesz Magda ja dzisiaj w ogóle do różnych dziwnych wniosków dochodzę;p

Marita wolałabym jednak żeby on się nie brał za pisanie moich prac;p niech się lepiej przygotuje do roli niańki;D

• Mamusia
magda123 napisał(a):
a wy co znów pierdoly posuwacie 😁 😁 Marita czemu nie na porodówce?? jeszcze

Nie moge VCiebie i Goski zostawić,moich LISTOPADOWEK.Gosia ma burze hormonow,Marta lata po sklepach,raszta gdzieś sie schowala,to ja WAS KOCHANE ZOSTAWIE???NIGDYYY 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
ja pierdoła 😮 no co ty skąd taki wniosek??
Marita sorry ale na listopad sie nie wkręcisz no nie tym razem kochana 😁 może przy kolejnej ciąży

Madziorek kużwa ,a wpierdul chcesz.Mnie trzech synow styknie,potem musze zostawić jakąś luke,bo chłopcy babcią bęą chciali mnie zrobić 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜

• Mamusia
maluda napisał(a):
magda123 napisał(a):

Nie moge VCiebie i Goski zostawić,moich LISTOPADOWEK.Gosia ma burze hormonow,Marta lata po sklepach,raszta gdzieś sie schowala,to ja WAS KOCHANE ZOSTAWIE???NIGDYYY 😁 😁 😁 😁

hahaha wiedziałam ,że ci na nas zależy 🙂 jak coś to dzwon po nas to my ci ten poród z gośką odbierzemy 😁 😁 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
GoGr napisał(a):
A wiesz Magda ja dzisiaj w ogóle do różnych dziwnych wniosków dochodzę;p

Marita wolałabym jednak żeby on się nie brał za pisanie moich prac;p niech się lepiej przygotuje do roli niańki;D

czyli rola niańki obsadzona 🙂

Ma racje kobitaaa,do wyższych celow jest stworzona.

• Mamusia
maluda napisał(a):
magda123 napisał(a):
Marita sorry ale na listopad sie nie wkręcisz no nie tym razem kochana 😁 może przy kolejnej ciąży

Madziorek kużwa ,a wpierdul chcesz.Mnie trzech synow styknie,potem musze zostawić jakąś luke,bo chłopcy babcią bęą chciali mnie zrobić 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜

no to niech cię robią babcią 😁co za problem przecież za nich ciąży nie przenosisz 😁 😁 😁 a na córkę zawsze jest pora 🙂

• Mamusia
magda123 napisał(a):
maluda napisał(a):
magda123 napisał(a):

hahaha wiedziałam ,że ci na nas zależy 🙂 jak coś to dzwon po nas to my ci ten poród z gośką odbierzemy 😁 😁 😁

Wiedzialam,ze na Was moge liczyć dlatego tu tkwie z Wami.

• Mamusia
hej babki melduje sie i uciekam bo za jakis czas Łukasz przyjedzie a tu trzeba sie oganąc heh, podjedziemy do ginka na badanie i spadamy w droge bo trza sie przygotowac.. a jeszcze ta szkoła.. bosze zaniose im zwolnienie i niech czekaja az sie wykluje heh a potem indywidualny tok bo na dziennych bym nie wyrobila z dzieckiem.. ah trzymajcie kciuki moze uda nam sie juz znalesc jakies pozadne mieszkanko.. trzymajcie sie moje babolki kochane i sio rozpakowywac sie po kolei 🙂 😘 😘

• Mamusia
magda123 napisał(a):
maluda napisał(a):
magda123 napisał(a):

eeee za trzy lata moge być babcia,chce jeszcze być troche mamą,a potem babcią sie poczuć 😜

no to niech cię robią babcią 😁co za problem przecież za nich ciąży nie przenosisz 😁 😁 😁 a na córkę zawsze jest pora 🙂

magda123 napisał(a):
GoGr napisał(a):
a siebie obsadzę chyba w roli śpiącej królewny;p

jasne tylko jeszcze pięciu chłopaków musicie sobie zrobić ,żeby było "i siedmiu krasnoludków "

o nie! żadnych dzieci więcej;p mogę być wybrakowaną śpiącą królewną;p

• Mamusia
jula napisał(a):
hej babki melduje sie i uciekam bo za jakis czas Łukasz przyjedzie a tu trzeba sie oganąc heh, podjedziemy do ginka na badanie i spadamy w droge bo trza sie przygotowac.. a jeszcze ta szkoła.. bosze zaniose im zwolnienie i niech czekaja az sie wykluje heh a potem indywidualny tok bo na dziennych bym nie wyrobila z dzieckiem.. ah trzymajcie kciuki moze uda nam sie juz znalesc jakies pozadne mieszkanko.. trzymajcie sie moje babolki kochane i sio rozpakowywac sie po kolei 🙂 😘 😘

Oczywiście JUlito czekamy na Ciebie i trzymamy kciukasy za to mieszkanie

• Mamusia
jula napisał(a):

dobrze ,że sie jeszcze nie rozpakowałaś 🙂 maluszek czeka na nowe mieszkanko 🙂