Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

gosia2301 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
😜 😜 😜buziol Marta właśnie wstałam i jem pierogi 🙂
CZEŚC GOSIU PODZIEL SIE ZE MNĄ 🙂UWIELBIAM PIEROGI A Z CZYM SĄ? ☺️ ☺️

zapraszam mam ruskie włąśnie jeszcze sobie dosmażam bo mi mało ☺️
HEHEH DZIĘKUJE ZA ZAPROSZENIE...TYLKO TROSZKE DALEKO MIESZKASZ 🙂)MMM ALE PYCHA NAROBIŁAŚ MI SMAKA...TAK W OGÓLE TO WSZYSTKIM MÓWIE DZIEŃ DOBRY...WPADŁAM DO WAS ZOBACZYĆ CZY KTÓRAŚ NIE RODZI 🙂

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
😜 😜 😜buziol Marta właśnie wstałam i jem pierogi 🙂
CZEŚC GOSIU PODZIEL SIE ZE MNĄ 🙂UWIELBIAM PIEROGI A Z CZYM SĄ? ☺️ ☺️

zapraszam mam ruskie włąśnie jeszcze sobie dosmażam bo mi mało ☺️

hyyy wiedzialam ze jak smaka zrobisz to po calosci pojedziesz heheh ale jutro moi tesciowie juz beda z gorzowa to jak nie urodze po niedzieli to zagonie mamuske do kuchni bo ona robi zajebiste pierozki 🙂 a mojej nie gonie bo mja pracuje to nie wypada 🙂

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
...123 napisał(a):
hmm teraz niecierpliwe a potem Wam tych kopniaków brakować będzie 😜

no dokladnie na poczatku podobno jest dziwne uczucie wczoraj wlasnie z kolezanka o tym gadalam i stwierdzila ze jak urodzilam swoja core to poczula sie taka "pusta" 😁 😁 😁

nio pod warunkiem że masz niebolesne obkurczanie macicy ale kopniaków brakuje 😞

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
goska nie stresuj mnie u ciebie czy 15 czy 20 to i tak nie widac a ja juz ta magiczna liczbe dawno przekroczylam i mam juz 25 😞 a jak mlody sie uprze jeszcze na optymalne 3 tyg to chyba 30stki dobije i sie normalnie zalamie (pod swoim ciezarem)

przepraszam nie chciałam ☺️ ale na pocieszenie teraz przytyłam więcej niz Kamilem 🙂Marto ale po tobie nie widać tych 25 kilo na prawde 🙂

• Mamusia
Przelewice. Gimnazjum. Agnieszka (lat 14) zwolniła się z lekcji. Powód – ból brzucha. Resztkami sił dowlokła się do toalety i tam urodziła dziecko. Nożyczkami odcięła pępowinę. Przerażona, owinęła noworodka w koszulkę gimnastyczną i podrzuciła w szatni. W czasie przerwy uczniowie znaleźli zawiniątko z dzieckiem na ławce. Zawiadomiono pogotowie. Dziewczynę znaleziono w domu, zabrano do szpitala. O tym, że Agnieszka jest w ciąży, nikt nie wiedział. Okazało się, że od kilku miesięcy współżyła z pięcioma mężczyznami, a ojcem dziecka jest 16-letni kolega. Wyziębionego noworodka udało się uratować. O włos nie doszło do tragedii...

normalnie wymiekam jak takie cos czytam 😮 😮 😮
Gosia ty moj slodziaku dzieki 😘 😘

• Mamusia
ja odruchowo ręke na brzuchu kładłam a potem mi się przypominało że już nie mam po co jej kłaść ... ja akurat z obkurczaniem miałam spokój... ale za to już mam @ i jest intensywniejsza niż te całe 'odchody poporodowe" wiec totalna maskara jeszcze mam anemie wiec już sobi wyobrażam jak za tydzień pójdę na badania te cudowne wyniki 🤢

• Mamusia
heheh oni to sa madrzy tylko robic ale nie ppomuysla co potem 🙂
A my z moim gadamy ze za dwa lata jeszcze dziewczynka jak sie uda a potem sie zaszywam normalnie 😁 😁:
moj juz teraz sie stracha co bedzie po okresie pologu jak bedziemy chciali bzyku ale bedzie zajebisty strach przed szybka ciaza

• Mamusia
...123 napisał(a):
to teraz poszukać magicznych sposobów w internecie na córkę i do dzieła 😁

tia 😘 ja juz mam 3 i wystarczy jak chce córe niech sobie kochanke znajdzie 😜 moze jak tos by mi dał 100 procent pewnosci ze dziewczynka bedzie to za kilka lat bym sie zdecydowała ale tak to nie 😜

• Mamusia
no mam ;/ biore żelazo i kwas foliowy no i teraz dostałam jakieś coś żeby nie krwawić tak obficie ;/
w ogóle takie to głupie ale już mamy wszystko zaplanowane co i jak dalej ... troche mnie to wkurza bo nie lubie planowac ale moze tak będzie lepiej ...
w ogóle wybieram sukienke ślubną a jakoś się tym nawet cieszyć nie umiem ...

• Mamusia
no mysmy mieli mieć cywilny 28 sierpnia w tym roku no ale potoczylo się tak jak się potoczyło ..
i tak mamy zapalnowane na 8 październik konkordat no ale jestem ciekawa co tym razem wyskoczy ;(
a sukienke musze już wybierać bo ja będe miała szytą no w sumie już ją mam wybraną ale jeszcze inne opcje też oglądam

• Mamusia
...123 napisał(a):
no mysmy mieli mieć cywilny 28 sierpnia w tym roku no ale potoczylo się tak jak się potoczyło ..
i tak mamy zapalnowane na 8 październik konkordat no ale jestem ciekawa co tym razem wyskoczy ;(
a sukienke musze już wybierać bo ja będe miała szytą no w sumie już ją mam wybraną ale jeszcze inne opcje też oglądam

ale 8 październik w przyszłym roku czy teraz 🙂DARIO WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE NIC NIE PRZEWIDZIANEGO NIE WYSKOCZY 🙂 FAJNIE MNIE TEŻ SIE MARZY ŚLUB W KOŚCIELE BO MIAŁAM TYLKO CYWILNY NO ALE NA RAZIE NIE DA RADY 😞JA JAK BYŁĄM W CIĄŻY Z DAMIANKIEM CHCIAŁAM ZROBIĆ CHRZCINY RAZEM ZE SLUBEM ALE WYSZŁO JAK WYSZŁO I SLUBU KOSCIELNEGO NIE BYŁO 🤨