Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

gosia2301 napisał(a):
nio u mnie tez rok po porodzie a wcale nie wylazł wczesniej 😠

Ja liczę jeszcze na to, że ciągłe dźwiganie i bieganie za Kubkiem przyspieszy akcję 😉 bo też mam już dość... wczoraj to już się nawet poryczałam nie wiem czemu. pokłóciłam się z moim więc poszedł obrażony do pracy...
dobrze, że rano jak wrócił to mnie przytulił bo pewnie sama bym się pierwsza nie odezwała.. 😞

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mortishia24 napisał(a):
o kurde to jak on sie dostaje do nozy w wieku roczku co z agent no niezle 😮 Gosiu masz inteligentnego dobrze rozwijajacego sie chlopca i kazda najmniejsza sytuacja jest kodowana i zapamietywana dzieci sa jak gabki potrafia tyle zapamietac i tylke wychwycic chocby wlasnie z telewizji ze szok ja juz jestem przerazona jak moj bedzie taim manipulantem bo moja asertywnosc rowna sie zero 😮

I powiem Ci, zę tą inteligencję się docenia dopiero jak się spędza 24 h z takim dzieckiem... a ten mój pieron to już w ogóle 😉 mam nadzieję, że kiedyś w życiu będzie sobie radził tak dobrze jak robi to teraz 😉

Magda zboczuch jak zwykle;p

Dziewczyny nie mam dobrych wiadomości... Mikołajek Marty znów jest w szpitalu:/ ale nie wiem czemu bo tylko tyle mi napisała a teraz nie odpowiada... jak napisze coś więcej to dam znać...