Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Z teściową mieszkamy... ale rano przyszła moja siostra żeby na chwilkę z nim posiedzieć a potem razem z Kubą odwieźliśmy ją do szkoły... i kurde znowu mi się lipa zaczyna.. trochę się boję jeździć z Kubkiem autem bo jak wracałam z badań dzisiaj to mały mnie tak mocno kopnął że prawie na drugi pAS WJECHAŁAM 🤢 A potem jak jechałam z Kubem to jak na szpilkach. byle szybko do domu zanim znowu tak przywali...

magda123 napisał(a):
Marta ten plyn tak stoi ,że zaraz go przestawię bo za bardzo na mnie patrzy 😜
gocha gogr a co miałaś dzisiaj w planach dalej pokój Kuby??
Gocha 23 nie bój się za 9 dni urodzisz 😁

Magda ja bez Grześka nie ruszę z tym pokojem... sama szaf nie powynoszę 😞 poza tym musimy pojechać za jakimiś firankami, dywanem... chcę żebyśmy to razem zrobili...

• Mamusia
GoGr napisał(a):
magda123 napisał(a):
Marta ten plyn tak stoi ,że zaraz go przestawię bo za bardzo na mnie patrzy 😜
gocha gogr a co miałaś dzisiaj w planach dalej pokój Kuby??
Gocha 23 nie bój się za 9 dni urodzisz 😁

Magda ja bez Grześka nie ruszę z tym pokojem... sama szaf nie powynoszę 😞 poza tym musimy pojechać za jakimiś firankami, dywanem... chcę żebyśmy to razem zrobili...

a to z pokojem walczysz 🙂 dacie rade dasz mężowi obiad nabierze on mocy to raz dwa i pokój będzie gotowy 🙂

• Mamusia
ja zawsze jak mi sie nie chce to podlaczam usb z moja ulubiona muzyka -disco polo sie wie oczywiscie 😁 😁 😁 i od razu powera do sprzatania dostaje i jeszcze sobie potanczyc moge przy np myciu lustra w przedpokoju 😁
Gosia nie dzis to jutro wiadomo wkurzajace jest takie mijanie sie ale w koncu sie uda i zdazycie napewno zobaczysz 🙂

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
IDE BABOLKI POD PRYSZNIC I NA ZAKUPY JEDZIEMY ZAJRZE CHYBA DOPIERO PO 20 BO LAPTOPA NIE MAM A MÓJ SYN MI NIE DA NA KOMPIE SIEDZIEC JAK BEDZIE 😠 😁

idz gocha na zakupy może w sklepie obsłuży cię jaki indianin 😁 a ja się położę na chwilkę bo mi się ziewa strasznie 😉 😜 do potem 😘

• Mamusia
Magda no ciesze sie ale wiesz straszonko sie wlacza powoli
Goska nie marudz urodzisz o czasie zobaczysz 😘 udanych zakupow a noz cie w sklepie zlapie mnie czesto skurczyki na zakupach lapia dobrze ze zwsze moj jest obok to sie jakos za nim chowam bo taka siara troche jak mnie zgina w pol 😁

• Mamusia
wiadomosc od Juli dalej nie maja mieszkania ale jej ma miec teraz wone i beda szperac az cos znajda a po lekarzu super wiadomosci maly dobrze ulozony, szyjka sie skraca i jest miekka i rozwarcie ma juz na 1,2 cm,fenoterol ma do konca tyg brac a potem juz tylko czekac na skurcze i do 15 stego powinna sie rozpakowac 🙂 lc

Dziewczynki ja ze złymi wiadomościami;( Malutki mój znów trafił do szpitala ponieważ za dużo spadł na wadze no i dalej mu się utrzymuje ta żółtaczka . Dodatkowo mały ma coś z nóżką tzn. jak był w brzuszku zabardzo opierał się nią o macicę i musimy codziennie ćwiczyć masaż, ja nawet tego nie zauwazylam ale pani fizjoterapeutka tak no i pokazała jak mam sobie z tym radzić 😉 Nie wiem jeszcze nic o maluszku bo wczoraj go zawiozłam do szpitala a dzis lekarki nie było dopiero za 2 GODZINKI bedzie to wszystko bede wiedzia;la