Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

No dobra dobra;p tym bardziej, że on ma do domu raptem 10 min pieszo;p;p
A co do forum to myślę, że jeszcze odżyje 😉 sama wiesz przecież jak to jest jak się dziecko pojawia 😉 Ja pamiętam jak Kub się urodził to całe dnie w jednym miejscu na kanapie spędzaliśmy bo wisiał na cycu;p
Maleństwa trochę podrosną to i mamuśki wrócą 😉

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
GoGr napisał(a):
A co do forum to myślę, że jeszcze odżyje 😉 sama wiesz przecież jak to jest jak się dziecko pojawia 😉 Ja pamiętam jak Kub się urodził to całe dnie w jednym miejscu na kanapie spędzaliśmy bo wisiał na cycu;p

no w sumie masz racje 🙂boze ale ten mój zgredzik w brzuchu mnie okłada wszystko mnie boli 😞

gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):

no w sumie masz racje 🙂boze ale ten mój zgredzik w brzuchu mnie okłada wszystko mnie boli 😞

Oj wiem co czujesz... a teraz jak już mały jest duży a w brzuszku ciasno to dopiero pewnie daje...

• Mamusia
hej laseczki
trudno mi sie oderwać od malego mojego skarba,oczarowal wszystkich.Żarlok z niego okropny,przeskakuje z cyca na cyc ,a jak jeszcze braknie to go dokarmiam butlą.Teraz jest na spacerku z tatą,mialam sobie odpocząć,wiec wskoczylam do wanny na kąpiel relaksacyjną..teggggoooo mi bylo trzeba.Niestety moje kochanie budzi sie w nocy dwa razy ,nie popuszcza ale dzis jak dostal cyc o piątej rano,to do dziewiątej spaliśmy jak aniołki.
Tyle w skrocie kochane.Ide szykowac obiadek i zaraz moi panowie wrocą wiec musze być zwarta i gotowa 🙂.

Ja myślałam ,ze posiedzę, pogadam a tu jak zwykle cicho;p
Moje dziecko biega po domu i się złośliwie drze... zaraz mu łepek przekręcę;p
Maluda świetnie, że mały taki fajny 😁 koniecznie fotki wstaw jeszcze 😁
Sweety - trzymam kciuki, że do wieczora się rozkręcisz 😉
Gocha kończ już to wycie!! 😉 bo po dupie dostaNIESZ 😜

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
ide sie obezrec frytkami obiore sobie ziemniaki i najem sie jak swinka bo nic innego mi nie pozostało 🤨za niedługo bede jak by ktos pytał w co watpie 🤢

jejku też bym zjadła a najgorsze jest to ,że dzwoniła moja mama i mówi ,że Adziulka frytki je 🤢 a ja też bym chciała 😉 gdybym nie miała włosów mokrych o bym pojechała 🙂

O wy obżarciuchy;p a mnie na frytki nawet nie ciągnie 😁 za to mój od 2 dni jeczy i chyba w końcu mu zrobię;p;p
Teraz czekam aż skończą z ojcem pracować żeby odwieźć tatę do domu, spokojnie poodkurzać i wreszcie porządnie odpocząć 😉 W ogóle to mój mi niespodziankę zrobił 😉 bo byłam przekonana, że ma dzisiaj nockę a on ma dopiero w środę chyba 😁

gosia2301 napisał(a):
kopcie kopcie 😜 😜 😜ciekawe jak swetty 🤨

dalej w domu byla przed chwila akuszerka ale bez zmian dalej mam rozwarcie na dwa centymetry i nie regularne skurcze kaza dalej czekac
jestem juz wykonczona meczy mnie ale nie chce ruszyc

• Mamusia
sweety napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
kopcie kopcie 😜 😜 😜ciekawe jak swetty 🤨

dalej w domu byla przed chwila akuszerka ale bez zmian dalej mam rozwarcie na dwa centymetry i nie regularne skurcze kaza dalej czekac
jestem juz wykonczona meczy mnie ale nie chce ruszyc

oj ty bidulko to posiedz tu z nami może będzie trochę lepiej 🙂a czy ty bedziesz rodzić w domu??