Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
sweety napisał(a):
magda123 napisał(a):
sweety chcesz się pośmiać??

dawaj
co tam wymyslilyscie?

ostatnio dziewczyna z listopada miała sen ,że jak karmiła dziecko to ten jej brodawkę odgryzł i miała zamiast cycka X

ale jaja dziewczyna chyba za bardzo przejela sie swoja rola

• Mamusia
Hej dziewczyny..
ja znowu zajrzałam do was i widzę że u sweety zaczyna się coś dziać.. 🙂
widzę że i tobie wody odeszły i każą czekać..zamiast podłączyć kroplówkę..dostałabyś bóli i już może byś tuliła dzieciaczka..
co do zabaw z mężem to odradzam..wody odeszły więc niezbyt bezpieczne to może być..bo jeszcze dostaniesz jakiejś infekcji..
a jeśli mogę wiedzieć co ci w szpitalu powiedzieli..?

okaaa napisał(a):
Hej dziewczyny..
ja znowu zajrzałam do was i widzę że u sweety zaczyna się coś dziać.. 🙂
widzę że i tobie wody odeszły i każą czekać..zamiast podłączyć kroplówkę..dostałabyś bóli i już może byś tuliła dzieciaczka..
co do zabaw z mężem to odradzam..wody odeszły więc niezbyt bezpieczne to może być..bo jeszcze dostaniesz jakiejś infekcji..
a jeśli mogę wiedzieć co ci w szpitalu powiedzieli..?

wody odeszly mi wczoraj i tylko troche takze dalej je mam
w szpitalu zrobili mi badania i ktg mialam rozwarcie dwa cm.i nie regularne skurcze
pytali sie czy chce do domu czy chce zostac
aha i powiedzieli ze wszystko jest w porzadku
wolalam jechac do domu bo wszystko pomalu u mnie przebiega godzine temu byla akuszerka ale bez zmian u mnie kazali czekac i jak nic sie nie bedzie dzialo to jutro mamy dzwonic o dziewiatej wiec zobaczymy co powiedza.

okaaa napisał(a):
chciałam dodać że ciepły prysznic..strumień ciepłej wody skierowany na brzuch powiększa rozwarcie..

zaliczylam cztery razy prysznic a przez to krwawienie nie moge przesadzac z ciepla woda.

• Mamusia
ehh i dobrze że nie zostałaś..bo tu taki dziwny kraj..że jak na własne żądanie zostajesz w szpitalu to ci wystawią rachunek..jedynie ubezpieczalnia pokrywa jak musisz zostać..
Wiem bo mi kazano zostać 2 dni..a po tygodniu jak już byłam w domu..przyszedł mi rachunek za pobyt w szpitalu..1700eur..myślałam że mi oczy wyjdą..ale wysłaliśmy to do ubezpieczalni..bo nie zostałam na własne żądanie..

• Mamusia
okaaa napisał(a):
ehh i dobrze że nie zostałaś..bo tu taki dziwny kraj..że jak na własne żądanie zostajesz w szpitalu to ci wystawią rachunek..jedynie ubezpieczalnia pokrywa jak musisz zostać..
Wiem bo mi kazano zostać 2 dni..a po tygodniu jak już byłam w domu..przyszedł mi rachunek za pobyt w szpitalu..1700eur..myślałam że mi oczy wyjdą..ale wysłaliśmy to do ubezpieczalni..bo nie zostałam na własne żądanie..

o boże gdzie wy mieszkacie ??szok