Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
no niedługo a ja jestem jeszcze w czarnej dupie 😁 😁 nie mam nic naszykowane ani walizki ani pościeli tak jakoś przy Adziulce już dawno wszystko miałam a teraz tak mówię ,że jeszcze zdążę 😁 oby tylko zdążyć

hehehe zdążysz jak uparciuch Ci sie trafił 😁

mam głupie i dziwne przeczucie ,że przeterminuje 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
no niedługo a ja jestem jeszcze w czarnej dupie 😁 😁 nie mam nic naszykowane ani walizki ani pościeli tak jakoś przy Adziulce już dawno wszystko miałam a teraz tak mówię ,że jeszcze zdążę 😁 oby tylko zdążyć

hehehe zdążysz jak uparciuch Ci sie trafił 😁

mam głupie i dziwne przeczucie ,że przeterminuje 😁

no coś Ty ja przeczucia nie maiłam a przeterminowałam 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
ano jak Adrianek będzie chciał wyjść to wyjdzie 😁 😁 😁 nie ważne dziś czy jutro ale wyjdzie

kiedys wyjdzie a jak nie to na chama Go wyciagną 😉

no za nogi go za nogi 😁 😁 😁

to 19 albo 20 🤨 ale data 20.10.2010 tez fajna nie 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
nawet fajniejsza niż 10.10.10 🙂 bardziej mi sie podoba może dla tego ,że moja babcia ma wtedy imieniny 😜

jutro moja śp tesciowa obchodziła by urodziny 🤢 dobra Madziu ide spac odezwe sie jutro słodkich snów kochana 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Magda co mi nie napisałaś, że się Sweety rozpakowała;p Ty - niedobra;p
A ja wczoraj już nie zaglądnęłam bo poszliśmy z mężem mym na imprezkę do kolegi 😁 wróciliśmy koło 2;p pewno posiedzielibyśmy dłużej ale jedna panna mnie tak wkurwiała, że musiałam już wyjść;p;p A potem mój jeszcze wynagrodził mi, że on się napił a ja nie mogłam w wiadomy sposób 😁 ☺️ ☺️

A teraz padam;p łeb mi pęka - ja się muszę wyspać bo w innym wypadku umieram;p Zaraz się zbieramy z Kubem na sklepy bo muszę mu ciepłe buty znaleźć... 😉

Co tam w ogóle?? Gosia bierze Cie co??:P

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Magda co mi nie napisałaś, że się Sweety rozpakowała;p Ty - niedobra;p
A ja wczoraj już nie zaglądnęłam bo poszliśmy z mężem mym na imprezkę do kolegi 😁 wróciliśmy koło 2;p pewno posiedzielibyśmy dłużej ale jedna panna mnie tak wkurwiała, że musiałam już wyjść;p;p A potem mój jeszcze wynagrodził mi, że on się napił a ja nie mogłam w wiadomy sposób 😁 ☺️ ☺️

A teraz padam;p łeb mi pęka - ja się muszę wyspać bo w innym wypadku umieram;p Zaraz się zbieramy z Kubem na sklepy bo muszę mu ciepłe buty znaleźć... 😉

Co tam w ogóle?? Gosia bierze Cie co??:P

szczerze wyleciało mi to z glowy byłam tak przejęta i wkurzona na neta wczoraj ,że na nic ochoty nie miałam 😉

• Mamusia
magda123 napisał(a):
dzień dobry zwierzaczki 🙂
Zgadzam się z Darią miałaś iść rodzić a nie spać 😜 chyba ,że urodziłaś w nocy a teraz odsypiasz??

Tak dziewczynki urodziłam w nocy słonia 🤪 🤪 🤪bo moje dziecie nadal w brzuchu obudził mnie po 3 i wariował do 7 😮 dobra będę popołudniu jak mój nowy modem przywlecze do domu 😘