Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
...123 napisał(a):
mnie troche przeraża ta ilośc rzeczy które mam w pamięci bo są i te dobre jak sie śmiałam i płakałam równocześnie jak on tak dziwnie marszczył czoło po czy zauważyłam że sama tak robie ... jak i to że mam przed oczami ten wyłączony monitor na którym nie ma już bicia jego serduszka ... i te zarane pytanie lekarza które mam w głowie "czy chcą państwo się pożegnać z synem" i to jak stałam patrzyłąm na niego i musiałam z siebie wydusić to jak bardzo jestem z niego duma że był taki silny że go kocham i że może już iść że ma już nie cierpieć ... tylko czasem mysle ze może dlatego że są te złe rzeczy pamietam i te dobre bo moze gdyby tych złych nie było to te dobre uleciał by mi z pamieci ...

Kochana przytulam bo żadne słowa Cie nie pocieszą 😞 😞 😞 😞 Ale pamiętaj że jesteś wspaniałą matką taką jaką nie jedno dziecko chciało by mieć... 😞

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ale jedno co mnie pociesze że ile kroć chociaż na moment mam w głowie pyt dlaczego ja to od razu sama sobie odpowiadam bo może mimo wielkiego bólu inna mama by tego nie zniosła nie miała by siły a ja mimo wszystko jakoś daje rade ... no a przeciez ten na górze tez chce mieć ładne aniołki ...
i mysle ze Gosiu tak jest też i u Ciebie widocznie jesteśmy tymi wybranymi które mają bardzo wielką siłe i wiele przezwyciężą mimo bólu i łez...

• Mamusia
Aniołkowa mamo wiesz ze zawsze możesz do mnie napisać i bardzo się cieszę ze potrafisz o tym rozmawiać mnie taka szczera rozmowa też bardzo pomogła przez to wszystko przejść...jak bym nie mogła wyrzucić z siebie tego żalu i bólu to chyba bym zwariowała. PAMIĘTAJ JESTEŚ WSPANIAŁĄ MĄDRĄ KOBIETĄ A PRZEDE WSZYSTKIM NAJWSPANIALSZĄ MAMĄ 🙂DLA NASZYCH SKARBÓW KOCHANYCH[*]

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
...123 napisał(a):
mnie troche przeraża ta ilośc rzeczy które mam w pamięci bo są i te dobre jak sie śmiałam i płakałam równocześnie jak on tak dziwnie marszczył czoło po czy zauważyłam że sama tak robie ... jak i to że mam przed oczami ten wyłączony monitor na którym nie ma już bicia jego serduszka ... i te zarane pytanie lekarza które mam w głowie "czy chcą państwo się pożegnać z synem" i to jak stałam patrzyłąm na niego i musiałam z siebie wydusić to jak bardzo jestem z niego duma że był taki silny że go kocham i że może już iść że ma już nie cierpieć ... tylko czasem mysle ze może dlatego że są te złe rzeczy pamietam i te dobre bo moze gdyby tych złych nie było to te dobre uleciał by mi z pamieci ...

Kochana przytulam bo żadne słowa Cie nie pocieszą 😞 😞 😞 😞 Ale pamiętaj że jesteś wspaniałą matką taką jaką nie jedno dziecko chciało by mieć... 😞

Daria
wlasnie trzymam na kolanach mojego synka,nakarmilam go ale nie spuszczam z oka po karmienia.Chcialam być z Wami choć chwilke i mysle sobie,ze przez kilka miesięcy zawsze byl ze mną na BRZUSZKU i teraz też jest.
Czytalam co pisalyście,serce mi ściska.
To ,ze jestes WSPANIALĄ I DOJRZAŁĄ choć bardzo młodą kobietą,to nie ulega wątpliwości.
Kochana jestem calym sercem przy obie.Moj ANIOŁEK miałby 23 latka.Córeczka,ktora żyła Tylko 15 minut ale pod sercem 8 miesięcy.Czas kiedys zagoi Twe rany.Życze Ci abyś jaknajszybciej doczekala sie dziecka,to troszke złagodzi Twoj ból.

• Mamusia
Kurde ja tu z niecierpliwością czekam na Twojego księcia 🤪 kur,a a ja dalej z mega wielkim brzuchem z mega wielką depresją ale daje rade 😠 mam nadzieje ze źle porodu nie wspominasz 🙂 aha sweety też urodziła zostałam sama 😞 😞 😞 😞 😞
ja na chwile zmykam bo mamuska wiadomosci che obejrzec w przerwie zajrze i pooglądam maluszka 🙂

• Mamusia
porod w skrocie przyjkechalam z saczacymi wodamio 7 na porodowke o wpoldo osmej bylam juz na sali po lewatyweie ale nie miala skurczy wiec o 11 podlaczyli mi kroplowe auuc zaczelo bolec ale szyjka sie nie gladzila i rozwarcie szlo w zolwim tempie wiec potem dostalam druga i tak do 18 lezlam pod kroplowka i prawie odplywlaam jak ialam skurcze co dwie minuty a potem zaczely sie schody bo rozwarcie na 8,9 a zero partych potem parte ale glowka Aleksa za wysoko i musiaalam przec nastepna godzine przy kazdym skurczu 😮 😮 ale nprawde tylko maly wyszedl wszystkie bole poszly w sna dal ja sie poplakalam moj byl dzielnuy byl do konca tez sie poplakal dalimi malego na chwile a potem go zabrali z tatusiem na ta sale poporodowa i tam na mnie czekali az urodze lozysko i mnie posszywaja bo nie obylo sie bez naciecia szwy troche ciagly ale juz powoli przestaja tylko jedn mnie kluje w dupe 😁
Ale Gosiu jestem tak szczesliwa ze nawet nie chce mi sie pisac o tym bolu ktory byul bo on juz naprawde nie jest wazny 🙂 🙂

• Mamusia
oj dziewczynki jestem zmeczona, wykonczona ale tak szczeskliwa ze normalne opisac sie nie da 🙂)) teraz spadam bo maly mlekolak obudzi sie na karmienie aa mialam sie pochwalic mam pokarm i nauczylam sie juz prawie jak malego karmic bo iialam problem dwie pierwsze doby i lekka zalamke ale to juz historia mlody ciagnie az milo 🙂))) niedlugo pewnie a potem moze ud mi si kimnac godzinka albo dwie 🙂))
Trzymam za was wszystkie kciuki a zeby was pobralo wszystie dzis w nocy 😜 ja postaram sie wpasc jutro buzkiii

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
[URL=http://img828.imageshack.us/i/spioszek.jpg/][IMG]http://img828.imageshack.us/img828/8931/spioszek.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Nasz kochany spioszek pucaty 🙂))))))))

Ale cudo 🤪 Martusiu On jest prześliczny tfu, tfu aby nie zapeszyć 🤪 🤪