Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Połaczymy listopad z październikiem;p Maluda uśpi Miłoszka 😁 Sweety swojego Nicka 😁
I będzie;p
Poza tym nie wazne kto i ile;p wazne, żeby było z kim zamienić parę słów bo pypcia dostaję;p

w sumie masz racje wczoraj z Pati od Was pisałam i wróżyła że urodze dzisiaj 😁 😁 😁a mnie nic nie jest 🤪 kurwa a moze u mnie ciążą jak u słonia 24 miechy będzie trwać 😜 😜 😜 😜

O ja to samo podejrzewałam przy Kubku;p;D w końcu urodzimy wszystkie 😁 cierpliwości;p może mały rzeczywiście chce 20,10,2010 😁

Kurwa.. dzwoniłam dzisiaj o tę pralkę to mi powiedzieli, że do czwartku serwisanta przyślą...:/ a ja już mam prania tyle, że aż słabo... jeszcze zanim ją wezmą, naprawią... załamać się idzie;(

gosia2301 napisał(a):
Gosiu ja spadam bo jestem przez tel podłaczona a mało mb mi zostało po pracy mój pójdzie po nowy modem to wieczorem będę na pewno buziaczki kochana 😘 😘 😘 😘

No to nie zostałó mi nic innego jak wziąć się za naukę.. a lenia mam pierońskiego;(
papa do potem 😘 😘

Ja też coś chyba zjem bo w sumie jestem dzisiaj bez śniadania...
Chyba mnie łapie jakieś choróbsko bo cholerka tak ciężko mi oddychać i kaszel męczy:/ no załamię się - tego mi było trzeba na koniec ciąży;(