Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
juz przeszlo czasami tak napadnie ale jak sie wycisze i o tym nie mysle to przechodzi 🙂 troche sie balam jak sie dowiedzialam o ciazy bo jeszcze 24 stycznia bylam na pogotowi i dostalam relanium domiesniowo i potem sobie uswiadomilam ze mialam juz w sobie maly groszek ale mam nadzieje ze nie bedzie to mialo zadnego wplywu na plod

• Mamusia
witam w kolejny deszczowy i pochmurny poranek 🤨 🤨 🤨przynajmniej u mnie normalnie już 3 dzień leje bez przerwy 🤨pogoda do d..y spać mi się chce ale nie będę się kłaśc bo trzeba posprzątać w domu ale masakrycznie nic mi się nie chce 🙂idę sobie kawę zrobić może samopoczucie trochę się poprawi 🙂

• Mamusia
ja juz nie wiem co ze soba robic dzisiaj laze jak smet po tym domu i miejsca sobie ie umiem znalezc hehe chwile poczytalam cos poogladalam teraz now wisze w necie ale popoludniu ide w miasto pozalatwiac pare rzeczy przeraza mnie tylko to zimne deszczysko ale coz bobasa trzeba dotlenic jakims spacerem mimo pogody 🙂 🙂

• Mamusia
no nie dostalam zwolnienia bo podobno wszystko jest wporzadku... poza tym musze oszczedzac l4 bo dopiero od miesiaca pracuje na umowe o prace a musze miec trzy miesiace odprowadzane skladki do zusu zeby miec platne l4... wiec musze jeszcze minimum miesiac popracowac i dopiero pojde na zwolnienie :/