Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Też nie raz tak mam... ostatnio 2 razy miałam karę... pierwszy raz mnie nie nauczył.
Kapusta kiszona z wodą w garnku miała jeszcze kilka godzin się gotować a ja od samego początku ją podbierałam i sobie jadłam (tak pięknie pachniała, niesamowicie smakowała) a potem skręt kiszek, no i mdłości.

• Mamusia
Mimi - znaczenie imienia to Najpiękniejsza Gwiazda Morza, Straż Wiernych a w języku hebrajskim oznacza słodka istotka, ponieważ pochodzi od hebrajskiego słowa Marar. Jednak pochodzenie tego imienia ma korzenie we Francji gdzie te imię jest bardzo popularne.

Dla mnie co oznacza ? Kiedyś Dawid pomylił się i zamiast misiek powiedzial do mnie Mimi, i mieliśmy z tego niezły ubaw przez ładnych kilka miesięcy bo okazało się, że struś pedzi wiatr mówi mimi od tamtej pory, mówiąca świnka w sklepie chrapie i mówi mi mi mi mi... i wiele, wiele innych postaci z kreskówek XD a myśmy myśleli, że takie coś nie istnieje XD

Jest też wiele piosenek z mimi np.

* Mimi - Etron Fou Leloublan
* Mimi on the Beach - Jane Siberry

• Mamusia
Hej kobietki wpadłam się przywitac i uprzedzic ze nie wiem kiedy wlece nastepnym razem na brzuszek.net, od wczoraj wieczór strasznie głowka boli, dzis męczą wymioty czuje się fatalnie ehh oby szybko minęło;( pozdrawiam was kobietki trzymajcie się i dbajcie o brzuszki :* buziaczki od cioci Juli.

• Mamusia
Może jednak nie macica 🙂
Wczoraj robiliśmy ze mnie zboczeńca a dziś...fajny artykuł znalazłam.

TYDZIEŃ 14 (12. tydzień po poczęciu)

Niektóre kobiety mogą już na tym etapie ciąży odczuwać ruchy płodu, inne muszą jeszcze poczekać kilka tygodni. Z reguły szybciej potrafią je rozpoznać mamy, które już rodziły oraz osoby szczupłe. Już wkrótce te delikatne muśnięcia zmienią się w dzikie harce skutecznie wyrywające nawet z najgłębszego snu.

http://www.babyboom.pl/ciaza/kalendarz_ciazy_hit/kalendarz_ciazy_ii_trymestr.html

• Mamusia
Hehe Monisiu moze jednak to dzidzius dal o sobie znac 😉 ja niedawno wrocilam z zakupow tych spozywczych wiec mniej przyjemnych 🙂 ale bylismy na frytach i na lodach ateraz robimy placki ziemniaczane dzis znow mnie kusilo zeby kupic takie malusie body dla dzidka ale sie powstrzymalam reka mojego M 😉 buziaki dla mamusiek na wieczor 😘 😘 😘