Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No u mnie na poczatku tak po pol roku byly takie jazdy ze myslalam ze se pozabijamy podusimy we snie a teraz odpukac szczegolnie odkad jestem w ciazy moj maz jest aniolem 🙂 Chcial juz dzidziusia w zeszlym roku juz mnie o niego meczyl a ja ze jeszcze rok i sobie sprawimy 🙂 a tu w koncu na jego wyszlo i dlatego taki szczesliwy mily i kochany przyszly tatus z niego 😁

• Mamusia
ach szkoda gadać hormony plus wredna pogoda i człowiek staje się nerwowy 🙂 a wczoraj mój synek mnie rozbawił wrócił ze szkoły i mówi ze oblał a miał się nauczyć wiersza myślałam ze czytać a miał umiec na pamięc ale to fajnie zabrzmiało w ustach pierwszoklasisy mamusiu oblałem i taka fajna mina jak by conajmniej egzamin ważny jakis zawalił 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂))) tęskniłam 🙂 przepraszam ze tak dluuuugo mnie nie bylo ale mialam problemy z zalogowaniem się odkad zrobili modernizacje... 😞 nie wiem zemu ale sie nie chcialo zalogowac a co za tym idzie nie moglam sie do Was odezwac 😞 jak tam? my mamy klopot... 😞 w niedziele zaczelam krwawic i wyladowalam na ostrym dyzurze 😞 na cale szczescie malenstwo podobno ma sie dobrze i nie widac sladu odklejajacego sie lozyska ani nic ale nie wiadomo dlaczego tak jest... 😞 lekarz mi powiedzial ze to jest ostatni tydzien ciazy kiedy moge podejsc do tego bez wpadania w panike...:/ latwo Mu mowic... martwie sie 😞