Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
alez ty chrzanisz gocha 😠 sliczny jest tez zgrabniutki a ten jeden rozstep na krzyz a cie blagam ja mam dalej flaka jak w 3 miesiacu a niby z wagi spadam 😞( zobaczymy daje se czas do grudnia a potem chyba sobie wytne nadmiar 😠
Ja spadam mama przyjechala mezo wrocil, troche posprzatalam i wzielam super kajacy prysznic uff jak milo 🙂)
Buzki na caly weekend i rozpakowywac sie powoli listopadowy 😜PPP

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
MISSISIPI2 napisał(a):
Gosiu ale słodki brzusio i ja Ci go zazdroszczę 😜 😜 😜 😜 😜
Ale chyba już Ci się obniżył 😉

to nie zazdrosc tylko rób sobie ta córunie ☺️ 🤪 🤪 🤪

o popatrz jak teraz mądra się znalazła 😜 😜 😜 😜 Gosiu jak się skończę budować to córcia na pewno bedzie robiona 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
mi czasem kopniaczklow brak ale tego olbrzymiego brzucholka w sumie nie 😜
my z tatusiem i Alkiem zbieramy sie wlasnie na pierwszy 15minutowy spacerek 🤪
Buzki brzuszki i mamuski kochane 😘 😘moze tez mi sie uda wejsc podwieczor w koncu by bylo milo jakbysmy dorwaly sie w stalym skladzie 🙂))

• Mamusia
Hej Dziewczynki ! 🙂 Zaglądam tu do Was żeby Was pospieszyć 😁 Rodzić szybko zdrowe i piękne Maluszki bo My Grudniówki już czekamy na Naszą kolej 😁 Coraz bardziej się boimy, ale to już Nas nie minie a więc chcemy to mieć za sobą 🙂 Buziaki dla Was Dwupaków i Mamuś już z Maluszkami na rączkach 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
hej kobietki jak nocka inela??
Bo my po kolejnej walce z brzuszkiem Aleczka juz nie wiem co zrobic zeby mu pomoc na ten brzuszek, nie jem nic takiego samo gotowane piersi z kurczkaa, rosolki, ryze, chleb cieny i wadlinki drobiowe no i warzywa tpu marchew i owoce typu banan i jablko a jego dalej boli jak robi kupke moze macie jakas rade dla mnie bo juz wymiekam powoli
ps mam herbatke z Hippa z kopru wloskiego ale polozna gadala ze przy karmieniu piersia i podawaniu witaminy d i k nie powinnam go niczym dopajac i badz tu czlowieku madry :/??buziaki gorace 😘 😘

Martuś ja od 1 miesiąca Kubie herbatkę dawałam 😉 a na Twoim miejscu spróbowałabym zrezygnować na chwilę z owoców..
A i polecam kropelki infacol 😉 od urodzenia do 6 miesiąca je można dziecku dawać nawet 6 razy dziennie przed każdym karmieniem 😉 super są!
A jak młodego brzuszek boli to dobre są też ciepłe okłady na brzuszek 😉 Albo połóż mu świeżo wyprasowaną albo zamoczoną w gorącej wodzie pieluszkę 😉 Naprawdę pomaga!

• Mamusia
dzieki gosiulka 😘 oklady napewno mu zrobie a te kropelki sa dost bez recepty? kurde juz nie wiem od czego on to ma makabra, treaz lezy sobie spokojnie i lekko popierduje raz na czas a czasem tak go chwyci ze caly sie spina, wygina i pierdzi jak stary chlop i wlasnie wteduy tak strasznie placze :/

Tak Martuś one są bez recepty 😉 Mi je właśnie położna poleciła. Mówiła, że nawet jak się nic nie dzieje to profilaktycznie można podać 😉 Tylko koniecznie przed jedzeniem 😉
Kubuś dzięki nim nie miał praktycznie w ogóle problemów z brzuszkiem.. no chyba, że przez moją nieuwagę zjadłam kapustę.. np. z gołąbkiem... ☺️

• Mamusia
hej kochane ja prowadziłam dzisiaj z małym wojne o spanie bo spać mi nie chce 😮 niedawno zasnał po cięzkich bólach zobaczymy ile pośpi 😁ja chyba tez jutro kupie sab simplex bo mały w nocy też mi coś płakał no zobaczymy jak będzie dzisiaj. Jutro jade do pediatry do kontroli tylko ciekawa jestem czy będzie mówiła po Polsku tak jak pisało w necie 🤨w razie czego Kamila biorę co by ciemnej mamie tłumaczył bo jutro i we wtorek ma wolne od szkoły bo tu jest jakieś Swieto panśtwowe 😜kurde powiem Wam szczerze ze ja jem wszystko i mały ładnie kupki robi pierdzi tylko straszny głodomorek z niego normalnie wisział by 24 na dobe przy cycach a one biedne nie nadążają z produkcją i mamusia musi sie wspomagac laktatorem 😜 dobra już Wam nie truje ide obrać ziemniaki do obiadu bo juz 13 😎