Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej Agula jak byłam u gienka dał mi 2 próbki takiego kremu nazywa się Pharmaceris krem zapobiegający Rozstępom miły w zapachu ale używam go od wczoraj więc nie powiem ci czy jest dobry ale super szybo się wchłania a brzuszek jest miły w dotyku 🙂

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
GoGr pogoda dziś paskudna, żekłoby się barowa (tylko, że jak na razie piwko nie dla nas 😞). Zimno, dobrze, że nie musze nigdzie wychodzić 😉 tylko ciepły kocyk i ulubiony film!!
normalnie wydaje sie jakby był wrzesień, a nie maj 😠 niech już bedzie ciepło...

To zapraszam jeszcze do mnie;p;p u mnie Kuba przeziębiony więc wydziwia.. a ja nie mogę zrobić nic.. przynajmniej mi się ugotować udało jak chwilę spał..

Oj ja też już wysiadam przez tą pogodę..:/ w ogóle u nas to jest masakra... aż mi się 1997 rok przypomina bo u nas to się już zwyczajna powódź robi:/ o spacerach to nawet nie myślę.. tyle co się do sklepu wybraliśmy..

A głowa mnie tak dzisiaj boli;( feee... Kuba mnie chyba zaraził.. Jemu przechodzi a mnie łapie... jutro idę z nim do dermatologa, pojutrze gin... czwartek jazdy od 6:/ Aż chciałabym się prochami nafaszerować.. a tu nic:/ nie mogę;(

Jakbyście się czasem pokazały to się chwalę;p dzidzia coraz większa, nie wiem co jest bo lekarz powiedział, że nawet jeśli byłoby już widać to Maleństwo i tak się nie chce pochwalić;p

Na to liczę 😁 chyba, że złośliwie się odwróci tyłkiem;p;p Kuba to się chwalił jak nie wiem co, że chłopak;p chociaż z nim dowiedziałam się dopiero pod koniec 6 m-ca.. chodziłam do innego gin i baaardzo rzadko miałam usg (wyszły ogólnie na całą ciąże 3). A teraz, jak zmieniłam lekarza to kontrolnie usg robi mi przy każdej wizycie - dla pewności, że wszystko ok. No i przy okazji mogę pouśmiechać się do maleństwa 😉 😉;p;p

Agula0183 napisał(a):
Hej GoGr, widać, że wszystkie mamusie sie pod ziemię zapadły 🤨 a co u Ciebie, jak się czujesz?? ja własnie gotuję żurek 🤪

No pochowały się wszystkie;p a u mnie nawet dość 😉 tylko Kubek trochę chory i tak się męczymy już tydzień... nawet na spacer nie da się wyjść, a słonko wreszcie się pokazało...

A wy jak tam mamuśki?? 😉

• Mamusia
Madzia ale mi tymi pączkami ochoty narobiłaś 😆 😆 staram się nie wcinać wszystkiego na co mam ochotę, ale czasem nie daje rady 🤢 wczoraj np. kupiłam sobie kawałek drożdzowego ciasta ze śliwkami ☺️ wiem wiem na boczkach z pewnością się odłoży 😮 ale powiem wam, że na razie mam tylko brzuszek większy, taka piłeczka mi sie z przodu robi 🤪 a u was jak to wygląda??

Aqula - ja też się staram nie wcinać wszystkiego ale czasem się nie da;p wczoraj nie wytrzymałam i wszamałam całą czekoladę;p

A co do brzuszka, to u mnie wygląda (tak samo jak przy kubim) tak do końca 4 m-ca wyglądam jakbym po prostu przytyła.. może trochę jak się przyjrzeć to widać już zarysowujący się brzuszek 😉

Jeden cholerny minus to to, że jak tylko zaczynam tyć to najpierw skaczą mi boczki:/ tak głupio tyję... nie w tyłek, nie uda tylko właśnie te boczki mi rosną... dopiero potem jak już brzuch duży to mniej je widać 😉

• Mamusia
Hej 🙂
A ja się nie przejmuję tym ile ważę... 🙂 ważne że podobam się sobie 🙂 i mężowi 🙂 a druga strona medalu jest taka, że zawsze gdy ważę poniżej 69kg wraca mi anemia(niedokrwistość) i wtedy nie mam za ciekawie...

I Kocham swoje boczki!! 🙃 i brzuszek 🙂 a najbardziej to biust i tyłek 🙂 bo kobieta musi mieć czym oddychać i czym zakręcić jak idzie :P 😉

A kiedyś chyba była kwestia rozstępów poruszona... ja się niczym nie smarowałam i mam tylko 3 małe( cienkie i długie na ok.2cm) 🙂 a rozstępy to oznaka macierzyństwa ponoć 🙃 Kochane nie wstydźmy się tego jak wyglądamy tylko cieszmy Maluchami, które w nas były! 🙂 O!!