Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no 🙂 nie mogłam do niego wtedy wyjsć bo było dopiero 2 godź po porodzie wiec przyszedł dopiero po obiedzie z kwiatami 😉
oczywiście kwiatków też nie wolno mi było wziąść na oddział 😞
to była niespodzianka dla wszystkich ,moja mama też przyszła rano miała iść do lekarza spytać co i jak (bo byłam po terminie) a tu ja po wszystkim... 😉

Dziewczyny bierzcie mężów na porodówkę i nie zastanawiajcie się! 😉 Ja też nie chciałam ale mój mnie namówił i za to mu do końca życia dziękować będę 😉 A on mi, że się zgodziłam - i każdy facet, który to przeżył to samo Wam powie 😉
A co do łatwiejszego rodzenia to w pierwszej ciąży byłam cały czas na chodzie, robiłam wszystko, non stop w biegu i nic - nie wydaje mi się, żeby mi to jakoś pomogło w rodzeniu.. teraz zdaję się na ćwiczenia 🙂

Gosia a spróbowałabyś tylko nie robić nic zobaczyłabyś jak wtedy wyglądał by Twój poród, jakieś tam przygotowanie fizyczne na pewno pomaga bo to wysiłek który ciało musi znieść i wiele zależy od kondycji 😉

co do rodzenia z mężem to dziękuję nie skorzystam, nie potrzebuję aby mnie dodatkowo stresował 😜 kiedyś dużo o tym myślałam i doszłam do wniosku że lepiej jak pewnych rzeczy widział nie będzie.... 😁

U nas przeszła taka burza że szok 😲 a ja nie wprowadziłam samochodu do garażu...musiałam to zrobić w tą nawałnicę bo zaczynał grad...., przemokłam do suchej nitki tak lało, nic nie widziałam choć wycieraczki pracowały na najwyższych obrotach...teraz schnę 😜
Przez chwile było miło a teraz znów parno jak diabli 🤔

• Mamusia
a u as tylko po grzmiało i nic 😞tylko przez 30 min.było fajnie chłodno 🙂dzisiaj przyszło nam łóżko dla Angelki przez pół dnia się tak cieszyła ,że szok 🙂i nic nie robi tylko co chwila się kładzie i mówi,że idzie spać 🙂szkoda ,że tylko mówi 🙂

Madzia przynajmniej pół godz chłodno mieliście.. u nas nie ma na co liczyć.. już nawet Kuba nie może zasnąć z tej duchoty.. a ja się chyba przepracowałam bo znowu mnie plecy strasznie bolą i nie dam rady go lulać 😞

no niestety Madziu.. a ja jak się z domu nie ruszam to mi tylko komp zostaje... zastanawiałam się właśnie dzisiaj dlaczego druga iwonka się nie odzywa... hmmm.. może jednak poszła na l4??

A mąż mi plecki pewnie wymasuje.. chwilowo dopieszcza moje koszenie i podlewa roślinki 😉 u nas ani kropli deszczu więc trzeba się samemu męczyć..

• Mamusia
Placek z wiśniami, ciasto podobne do babkowego, takie puszyste 😉 to jest bardzo łatwy przepis, jak ja zawsze tez byłam noga z plackami, tak teraz w ciazy sie rozbrykałam i co tydzien jakis robie 😉 a ten robi sie bardzio łatwo i na pewno by ci wyszedł. Jak bedziesz miec ochote to dam ci przepis i daje głowe ze ci wyjdzie 😁 mozna go robić z róznymi owocami, z rabarbarem, jagodami juz robiłam a dzis z wiśniami 😁