Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aguś wiem jaki.. uwielbiam:P niestety (a może na szczęście 😁) przy Kubie i tak nie mam czasu na kombinowanie.. ma 2,5 do 3 godz na posprzątanie, pranie i ugotowanie obiadu dla chłopaków;p także nawet jakbym chciała to na placek czasu brakuje;p

Ja chwilowo też sama (znaczy kuba śpi;p) mój pojechał do moich rodziców po portfel;p
gdyby mama nie zadzwoniła to pewnie nawet by nie zauważył, że go nie ma;p

Oj Aga rozumiem to - teraz mamy tyle wydatków, że powstrzymuję się przed kupowaniem (poza tym mam wszystko) ale przy Kubie też szalałam 🙂

Dzięki Madziu 😉

E tam - ja już na kolory nie patrzę (bo też mam pełno ciuchów po dziewczynkach). W domu mogę młodemu zakładać cokolwiek. Tylko jak wychodzimy ubieram go jak trzeba bo cholercia cały czas mi mówią, że wygląda jak dziewczynka;p

u nas chyba pokój dla Kuby pójdzie w odstawkę.. ja nawet sobie nie wyobrażam jak my to pogodzimy 😞 Dwoje dzieci z nami spać nie może i już..
Teraz w cholerę kasy na ocieplenie domu pójdzie, potem okna trzeba wymienić, rynny. Bez remontu łazienki i kuchni też ciężko się będzie obejść... To jest stary dom.. wszystko się sypie 😞 lepiejby chyba było wybudować nowy.. ale jak już zaczęliśmy to odwrotu nie ma..

ja miałam kilka ciuszków na 56 ale założyłam je góra 2 razy;p Kuba urodził się 57 cm.. lepiej większe - dziecko w tym okresie i tak się nie rusza za bardzo więc troszkę za duże wcale mu przeszkadzać nie będzie 😉 Takie moje zdanie na ten temat 😉