Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dziewczynki dziele się gorrrrącymi jagodziankami 😜 😜

http://yfrog.com/n8sam1160j

na razie nie mam czasu by nadrobić wszystkie naprodukowane przez Was strony bo muszę wracać do moich bułek
SMACZNEGO 😉 😜

o matko! pół dnia mnie nie było qa tu 20 str!!! oszalałyście?? 😁
Wyhaczyłam nową mamusię - chyba, że była wczesniej zanim ja się pojawiłam;p w każdym razie witam Kajusia 😉

Co tam??
Ja wróciłam z miasta - kupiłam siostrze prezent na urodziny, ale musze coś jeszcze dokupić bo nie mam serca jej dać wszystkiego;D Korale zostawiam dal siebie 😁 hehe

Nie lubię kupować prezentów - ostatnia sukienka miała być dla kuzynki;p ostatecznie kupiłam jej coś innego... a tak wyszło, że przy okazji urodzin znajomych i kogoś z rodziny zawsze dostaję coś też ja 😁

Jak tam dziewuszki?? Nie nadrobię tych str bo mi się net gubi.. piszcie w skrócie o czym tak klikacie;D
U nas wreszcie chłodniej 😁 Kuba poszedł spać (dopiero o 12.30) więc wieczorem nieźle nam da popalić;p

oo 😉 jagodziankę to nawet bez zdj bym zjadła;D chyba powiem ojcu, żeby mi zrobił;p;p

a co do prezentów dla taty - ja nie mam problemu nigdy 😉 on jest najbardziej zadowolony jak flaszeczkę dostanie i towarzystwo, żeby mieć z kim pobalować;D hehe

• Mamusia
jestem juz w pełni do Waszej dyspozycji, pojedzona i biedniejsza o ten cholerny mandat. Jak sobie pomyśle ze moglam za to kupic cos ladnego mojej malej ksiezniczce to mnbie skreca ale trudno, tak bywa w koncu dostalam go za przewinienie 🙂 ale to ze Straz Miejska jest jak wsza to inna sprawa.

Emilia - robiłam te szparagi na pomidorach;D brat stwierdził, że niepotrzebne te pomidory;p (ale on nie lubi to się nie liczy;p) mi i mężowi smakowało;D
Tylko Grzesiek mi powiedział tak: naprawdę pyszne, ale nie dziw się, że nie klaszczę uszami jak w jeden dzień mam spaghetti z pomidorami, 2 - szparagi na pomidorach, 3 - sałatkę pomidorową a w czwart pomidorówkę;D chyba mam ciśnienie bo nawet nie zauważyłam, że non stop z pomidorów coś robię;D