Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

iwonka1 napisał(a):
z tego co słysze to wszystkie dzieci zapadja na ta paskudna ciemieniuche

Nic podobnego - ja Kubie główki nawet nie smarowałam, żeby mu włosków nie przetłuszczać - miał dość długie i gęste i nigdy ciemieniuchy nie miał. Dobrze jest porządnie czesać główkę dziecka bo to podobno też pomaga w zapobieganiu i walczeniu z ciemieniuchą 😉

Nie wytrzymam... boli mnie wszystko a ten mały skurczybyk tylko ryczy.. 😞 w ogóle ostatnio nie chce spać wieczorem - tyle się z nim trzeba nawalczyć, że masakra.. chodził spać o 19.30 i nagle nie wiem co mu odbiło - nie chce i już.. a coraz lżejszy nie jest.. nie mam siły go już lulać

• Mamusia
oooo to super u nas za to było bardzo slonecznie niebo dzis kompletnie bez chmur poprostu slicznie az na basenie byłam z 6 godzin 🙂 z tym ze na takim na dworze i na dodatek z falami jak nad morzem 🙂 mamy taki tu w Stadhagen i nawet tani bo 2,50 eu a ogólnie to ja dzis nie czuje sie najlepiej nie wiem czy to wina tego ze az tyle wipiłam dziewczyny mówie wam ja ponad 4 litry dzis wypiłam obłęd... mam brzusio duzy znow ale zjadłam tez arbuza i nie wiem czy to własnie po nim tak nie za dobrze sie czuje:/ yh