Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam Mamuski 😘
jak się dzisiaj czujecie?

Cieszę się i jednocześnie wam zazdroszcze tych wszystkich udanych zakupów.
Mój się nadal ni zgadza abym cokolwiek kupiła 😞 ostatnio nawet zrobił mi awanture w sklepie. Trudno ja pójde na zakupy w 9 miesiącu albo po porodzie 😉

• Mamusia
Hej dziewczyny!
Emila trochę dziwne to dla mnie 🙂 robić zakupy w 9 miesiącu, nie myślę latać z brzuchem pod nosem po sklepach. Chyba że po jakieś drobiazgi. Raczej będę wszystko prać prasować układać. Itd. musisz zdać sobie sprawę z tego że to nie mały wydatek .
Miłego dnia kochane :*

• Mamusia
przecież ja to wiem ze wydam kupe kasy i że 9 miesiąc to nie jest pora na zakupy ale ja nie zamierzam teraz cały czas sie kłócić z Marcinem.
Ostatnio chciałam kupić tylko pare ciuszków tak żeby się cieszyć i mieć na co czasami popatrzeć to na mnie w sklepie nakrzyczał. muszę cierpliwie czekać.

Jak się czujesz?

• Mamusia
nie chce iść na zwolnienie bo ja w domu zwariuje.
to super że wszystko dobrze.
ja wczoraj odebrałam wyniki z glukozy i wszystko mam w normie także teraz mogę iść zpokojnie do lekarza.

Jeżeli chodzi o sukienki to ja też chyba chciała bym przymierzyć. wiadomo że na allegro jest taniej ale nie wiesz co kupisz. ja patrzyłam za spodniami jest różnica w cenie nawet do 50 zł ale czy ja wiem czy one będą dobre?

• Mamusia
o spodnie to bym sie nie bała bo jednak mają ten worek a sukienka już inaczej się uklada 🙂ale znając mnie to kupie na allegro w ostatniej chwili bo mi się nie będzie nic podobało 🙂taka już moja natura.I jak na razie wszystko co jest kupowane przeze mnie lub mojego jest zawsze trafny zakup 😁

Mamuśki ja jestem 😉
wróciłam z tej pieprzonej glukozy:P:P cholery rozpuściły mi te 75 g w połowie szklanki wody(!)... to było okropne.. gęste, niedokładnie rozpuszczone i ochydnie słodkie... fe:/ Ledwo do domu się dowlekłam...

Ale za to wczoraj udany wieczór był więc dla równowagi dzisiaj mi glukoza mogła humor zepsuć;p Wyobraźcie sobie mieliśmy jechać ze znajomymi do kina.. nie wyszło. Więc mój stwierdził, że jedziemy sami;D wyjechaliśmy o 20.45 i zapieprzaliśmy do krk na 21.25 bo mi się Shrek uwalił (ale im romansidło wyszło 😁). Normalnie poczułam się jak byśmy byli na randce;p jak przed ślubem 😁 a potem jeszcze baaaardzo miłe zakończenie wieczoru i lulu 😁 hehe

Jesteście jeszcze?? jak Wam dzien mija?