Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dobrze tylko coraz częściej coś boli 😁 e do końca to jeszcze troszkę zostało ale ogólnie to nie narzekam 🙂 mój synek jest z 12 listopada dzieciaczki listopadowe są bardzo grzeczne przynajmniej mój Kamil taki jest a mówią że skorpiony są okropne w moim przypadku to się nie sprawdziło 😁

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kamilek bardzo ładne imię zawsze mi się strasznie podobało córeczka wiedziała co wybrać 😁 mój Kamil tez wybrał teraz imię dla brata a jaką miał frajdę przy tym 😁 no teraz te tygodnie pewnie będą strasznie wolno leciały no a le już bliżej niż dalej jak to mówią ja i tak sie nastawiam psychicznie ze przenoszę bo Kamilek się urodził prawie 2 tygodnie po terminie 🙂

• Mamusia
no wszystkie uciekły Gocha pewnie Kubusia usypia 🙂ale jak przeglądałam inne fora to jet u nich bardzo cicho w porównaniu z listopadowym chociaż na pażdziernik nie zaglądałam 🙂
A jeśli chodzi o imię Adrian to coraz częściej się pokazuje 🙂moja koleżanka ma syka o tym imieniu a urwis że hej 🙂

• Mamusia
a to na październik tez trzeba zaglądać Gosia i Agula były strasznie samotne na forum listopadowym więc Je przygarnęłyśmy do nas nawet są u Nas w tabelce 😁 🤪 na początku były tutaj tylko w 2 ale teraz widzę że jest Was kilka ciężaróweczek 🙂 a wiesz zawsze mi wszyscy powtarzali że Kamile to urwisy a mój na razie jest grzeczny zobaczymy co będzie później 🤪 😁