Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Nie no jasne, że nie zaszkodzi i ja jestem jak najbardziej za tym, żeby upatrzył sobie jakąś dyscyplinę sportu.. Ale z drugiej str jak chłopak ma w głowie tylko i wyłącznie piłkę to też nie najciekawiej..

• Mamusia
no z jednej strony tak ale weż teraz pod uwage ,że nic nie robi tylko siedzi w domu przed kompem lub tv i nie wiem czy zauważyłaś ale takie dzieci w wieku 7-11 lat nie znają takich zabaw jak chowany ,berek skakanie w gumę nic tylko komputer gry i internet 😞 to jest aż smutne 😉 nawet już tak rowerów nie widać bo wolą na skuterach jezdzić 😉

No niestety... 3 lata temu był organizowany u nas "pociąg do przyjemności" . Przejeżdżał pociąg retro na jakimś tam odcinku i na każdej stacji coś tam było przygotowywane. My przerobiliśmy nasze PKP na lata 20 😁
Ja z siostrą przebrałyśmy się za uczennice i pierwsze co zrobiłyśmy to znalazłyśmy miejsce i narysowałyśmy klasy.. Kurde, Magda żebyś to widziała... grali nie tylko dzieci ale też młodzież - jakby widziały tę grę pierwszy raz w życiu 😉 Takie oderwanie od kompa było;p

Kurde.. nie ma już na str galerii ale pamiątkowe zdj jest;p
http://lama.org.pl/about.php

no a jak Twoim zdaniem wyglądały podstawowe uczennice lat 20-tych??:P:P
Zdj akurat nie najelpsze;p ale nie wiedzieć czemu więcej nie ma... Na wspomnienia mnie wzięło;p oj - była zabawa wtedy 😉

magda123 napisał(a):
a tak a pro po to mąż twoj kupił ciasto dla gości a ty je wczoraj zjadłaś to nie dziw się ,że siedzieli tylko godzinę 😜

a tak z tego co piszesz to masz dużą rodzinę 😉 dwie siostry o ile dobrze pamietam i brata czy jeszcze kogoś dodałam lub pominęłam?? 🙂

hej dziewczynki 🙂
Madzia wczoraj mnie zwinęło spanie i nie odpisałam 😉 tak jak piszesz mam trójkę rodzeństwa dwie siostry i brat (miałam dwóch braci ale jeden mi zginał w wypadku samochodowym... 😞
czyli była nas piatka 🙂 ja jestem najmłodsza 🙂
dziś mnie nie było bo miałam trochę pracy w kwiatkach, Amelka poszła oglądać międzynarodowy wyścig kolarski bo akurat koło nas przejeżdża i robi pieć okrążeń, to ma dziewczyna frajdę -a ja chwile czasu dla siebie 😉

• Mamusia
Gosiu w gardle mi się ciepło robi. Tak jakby zgaga ale to nie to . Bo zaraz przechodzi.
Siostra mówi że to dlatego bo dzidzia uciska na żołądek i takie promienie ciepła podchodzą mi do gardła. Uspokoiła mnie. Lecz nie daje mi to w nocy spać bo gdy się obudzę nie mogę dobrać pozycji. ;/
Kupiliśmy dziś malusieńkie skarpeteczki 🙂
Uciekam bo Zuzanka idzie spać, i ja też już padam. Jakoś szybko.
Buziaczki :*

magda123 napisał(a):
no dziewuszki jesteście??

Gosia wiem ,że to klimaty lat 20 -stych 😜 tylko aż trudno uwierzyć ,że ktoś taki sobie zachował na pamiątke

nie rozumiem stwierdzenia "ktoś taki";p;p