Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nic mi nie mów na temat pleców. wieczorem bez masażu to sie nie obejdzie. najgorsze jest to że ja całe 8 godz siedze, zero ruchu i jak wracam do domu to o niczym innym nie marze tylko zeby się położyć.
No ale nikt nie powiedział że będzie łatwo 😉
To dobrze że już odstawiliście tabletki.

• Mamusia
madzia 88 oj była Madzia ta burza ale i tak była straszna duchota i tez nie miałam czym oddychać 😞mnie tak plecy nie bola bardziej biodra w nocy z boku na bok sie przekładam bo mi nogi drentwieja 😞 przerypane ale brzunie jeszcze troche musimy się pomęczyć to juz końcóweczka 🙂 GOsia poczekaj jak cie złape hehehehe 😁

dobry wieczór 🙂
co u Was? ja mam dziś wyjątkowo kiepski dzień, praktycznie cały czas przeleżałam ,nic nie robię a plecy mam mokre... 🥴 i zupełnie nie mam sił nawet przejść się z pokoju do pokoju...nie wiem co jest? 🤔
rzeczywiście nasze forum zamiera 😞 a zabrakło tylko dwóch osób które go rozkręcały... 😞
fajnie było tu wejsć i poczytać 😉 dziewczyny piszcie chociaż raz dziennie co tam u Was ,żebyśmy miały jakiś kontakt i wiadomości co tam słychać 😉

a Magda nie dosć ze nawet dzień dobry nie napisała to jeszcze na październiku nam tyłki obrabia,że nie chcemy z nią pisać ... 😜 😁
jak tak to będzie foch 😎,w takim razie ja też już tu nic nie piszę skoro każdy mnie olewa 😜

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
a Magda nie dosć ze nawet dzień dobry nie napisała to jeszcze na październiku nam tyłki obrabia,że nie chcemy z nią pisać ... 😜 😁
jak tak to będzie foch 😎,w takim razie ja też już tu nic nie piszę skoro każdy mnie olewa 😜

oho hoho nie obrabiam wam tyłków od rana mnie praktycznie nie było a tu nie wchodziłam bo wiedziałam ,że i tak tu nikogo nie ma 😜 ale się pomyliłam i jest mi wstyd ☺️ ale jak chcecie już ze mną pisać to jestem 🙂

• Mamusia
Cześć Mamuśki 😘
Koniec z narzekaniem że tutaj nikt nie zagląda i nasze foru umiera. Pozbierać sie i pisać. Nie możemy przecież pozwolić na to żeby Nasze maluchy nie miały forum.

Jak się dzisiaj czujecie?
My jutro jedziemy do pana doktorka 🙂 może wkońcu dowiem się ile mój synek wazy.

🙂PISAĆ KOBIETKI 🙂

• Mamusia
Pati200 napisał(a):
ok Emilko a ty>>>??? załatwiłam sobie gardło napojem z lodowki nie boli tak bardzo ale boli 😞 😞 😞

Hej , weszłam przypadkiem ale może pomogę 🙂 Kup sobie w aptece syrop dla kobiet w ciąży PRENALEN - jest genialny. Naturalny skład : czosnek, maliny, witC...... Działa cuda! Mnie w ciąży kilkakrotnie uratował przed choróbskiem. Zreszta jak pobiera cos moją starsza córkę (11lat) to tez jej aplikuję i pomaga 😉
Pozdrawiam 🙂

• Mamusia
Pati jak to nic poważnego tylko lekki ból i zaczerwienienie to spróbuj płukać wodą z solą... a jak już się rozkręciło to możesz kupić Tantum Verde P tylko w aerozolu i psikać miejscowo... mi pomagało teraz i w poprzedniej ciąży 🙂 i mogę Cię uspokoić, że konsultowałam z lekarzem 🙂