Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

magda123 napisał(a):
czy na dole w suwaczku masz swoją Melkę jeśli tak to czemu ma 25 lat?? 😁

hahaha teraz kombinuję z suwaczkiem tak jak wtedy ze zdjeciami 😁 zrobiłam coś nie tak 😁

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a taki problem to ja mam cichą nadzieję ,że jednak będę mieć cc przynajmniej termin by podał konkrety kiedy będzie a tak żyję w niepewności 😜 😉 jeszcze nie wiem jak Andżelka będzie się zachowywać jak mnie nie będzie 🤨 wystarczy ,że na chwilę pójdę bez niej a ona już płacze 🙂

hello jest tu ktos? 😮
niedziela taka sobie...humor mam jakiś pod psem...sporo poczytałam dziś o położeniu miednicowym i doszłam do wniosku że już wiem skąd te kopniaki w szyjkę...i ciągłe parcie na pęcherz...bo podobno w takim położeniu niunia może mi tam "siedzieć" i uciskać ..i widocznie tak jest,stąd ten mój ostatni jakby skurcz na szyjce...... 😁
teraz słuchając rad innych mam będących w takiej sytuacji gadam do brzucha by córcia się obróciła ,jak będzie grzeczna to posłucha mamusi 😉

dziś właśnie rozmawiałam z mamą na ten temat bo ja rodziłam się pośladkowo i wtedy nie robili cc tylko lekarz mnie "przekręcił" ale i tak wychodziłam nogami... 😉
na razie to mnie to wszystko przeraża 🤔
a co tam u Ciebie ,dzień udany?

magda123 napisał(a):
no tak jak b udany byliśmy w Zlotym Potoku i mój miał humor ,że lepiej nie pisać 😉 oczywiście mi go popsuł 😠 ale za to Andżelka sobie w żródełku pochodziła ja też i nogi mi zmarzły 😁

tylko się nie rozchoruj od tej zimnej wody..

o to ciekawe,ja mam zamiar wyciagnąć męża gdzieś w następną niedzielę 😉 (jedyną wolną w te wakacje) chciałabym zabrać gdzieś Amelkę bo wakacje się kończą a dziecko w tym roku nigdzie nie było na jakiejś fajnej, dłuższej wycieczce