Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a Ty Madzia jak się czujesz? bo mi jest coraz trudniej...brzuch mi teraz znacznie podskoczył i szybciej się męczę ,chyba lata robią swoje bo z tego co pamiętam z Melką nie było mi tak trudno

dzisiaj mój szwagier powiedział że co mnie widzi to jestem większa "beka" i do porodu to ja chyba "pęknę" tak mnie roznosi... 😠
szczery do bólu nie ma co... 😁 😁

Hej Mamusie 😉 wpadłam się tylko szybciutko z rana przywitać 😉 wczoraj nawet nie było kiedy zaglądnąć..
Weekend za nami baaardzo udany 😉 Sobota - grill - uśmiałam się chyba za wszystkie czasy;p, a w niedzielę - festiwal KARPATY OFFer 😉 poszliśmy z moim tylko zaglądnąć co się będzie działo i okazało się, że jak na naszą mieścinkę całkiem przyzwoicie jest 😉
A teraz... 5.25 pobudka i zbieram się na te praktyki.. Boże ja podanie tak dawno składałam... mam nadzieję, że ktoś o mnie jeszcze pamięta 😞
No. To buźkA NA CAŁY DZIEN I POSTARAM SIĘ ZAGLĄDNĄĆ WIECZORKIEM 😉

• Mamusia
Witajcie Kochane 🙂
No i skończyło się leniuchowanie 😜 Damian już do pracy a ja sama na froncie z Darią 😉
A muszę się pochwalić, że Daria coraz więcej chce chodzić, już nie tylko raczkuje 🙂 i puszcza się sama na małe dystanse 🙂 czyli roczek przedrepcze... 😉

A co u Was?? jaką macie pogodę? w Poznaniu jest jakoś szaro-buro... a w nocy była piękna burza 🙂

cześć dziewczyny 🙂
witam w kolejnym tygodniu, które tak szybko umykają,zanim się obejrzymy a będzie listopad i nasze maleństwa zaczną przychodzić na świat 🙂
Madzia gratuluję, zuch ta Twoja Daria jak roczek przydrepcze... 😉
powiem Wam mamusie ze dobrze macie, jeszcze z wprawy nie wyszłyście a ja to czasem się martwię bo wszystkiego trzeba będzie się uczyć od nowa...za dużo odwlekałam... 😁
Gosia napisz koniecznie wieczorem jak tam pierwszy dzień stażu minął 🙂
MIŁEJ RESZTY DNIA BRZUNIE 🙂

uuu... to ja myślałam, że będzie nie wiem ile nadrabiania a tu nawet 1 str nie zapisałyście..
Ja wróciłam dość zadowolona 😉 wprawdzie zmęczona busem (duchota taka a w busie pełno babek ze śmierdzącymi serami 😞). W sumie to dzień szybko minął.. zapoznałam się tylko z paroma katami i takimi tam..
A jutro.. jutro w teren 😉 idziemy na jakiś wywiad chyba;p;p

Gosia Ciebie nie ma to i Madzia nie ma z kim pisać ,ja tak jak zawsze jestem kiedy mogę a nie mogę dzis za bardzo.... 😞
Madzia ratuj nasz honor 😉 pisz chociaż sama jak masz czas to znów będziemy na pierwszej stronie 😜 😁