Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Retyyy w końcu mi się nasza brzuszkowa strona otwiera!! Od paru dni nie mogłam wejść na brzuszek.net bo administrator mojego neta cos naustawial i mi ją blokowało 😠

A w ogóle to cześć dziewczynki 😁 Jak się macie??????

Hej Emcia!
Super, że wpadłaś bo kurde już myślałam, że sama do siebie będę pisać;p
Ja wydelegowałam męża do usypiania Kuby (mam już jakiś taki napięty brzuch od dźwigania go więc jego kolej;p) a co tam u Ciebie?? jak się czujesz?

• Mamusia
O masz 🤔 Kurcze no niestety im bliżej końca tym trudniej. U mnie z małą póki co wszystko ok ale byłam 2 tygodnie w szpitalu bo porobiły mi się skrzepy w żyłach miednicy i uda i je pozatykały.. teraz codziennie robię sobie zastrzyki przeciwzakrzepowe no i obserwacja czy z dzidzią wszystko ok. No i dwa miesiące na leżąco...

A tak już pamiętam... ale to jak robią Ci się te skrzepy to boli??
Kurde.. współczuję tego leżenia najbardziej.. ja bym chyba nie wytrzymała.. cały Boży dzień w biegu jestem i jakby mnie tak miało usadzić to nie wiem.. chociaż ze 2 dni odpoczynku też by się przydały;p

NIe wiem czemu ale brzuszek mi znów nawala:/ żeby się str załadowała kilka min czekam...

• Mamusia
Czy boli to zależy, mnie bolało okrutnie jak szłam do szpitala, ale teraz nie boli już. Leżenie jest masakryczne zwłaszcza że muszę leżeć na plecach z nogą w górze... ale nie wiem co by było jakbym miała już jedno małe dziecko! Ja Cię podziwiam że ogarniasz wszystko, bo z takim szkrabem to lekko nie jest. Czasem się boję jak ja sobie poradzę jak mała się urodzi!
A brzuszek nawala właśnie, ostatnio jakoś kiepsko chodzi. Może coś z tym zrobią...

O kurde.. tak cały czas na plecach?? Ja jak w nocy na plecach leżę to straszne męczarnie przechodzę bo mi jakby powietrza brakuje, żeby oddychać...
A co do radzenia sobie z dziećmi - jednym czy dwoma - to się tylko z boku wydaje straszne;p Pewnie, że czasem jest ciężko.. u mnie teraz jest tylko ten problem, że Kub chce na ręce czasem a to już nie jest fajne.. on wazy 12 kg a jak tak pobiegam cały dzień to zwyczajnie słabo się czuję jak go dźwigam...
Ciekawe co będzie jutro.. nie będzie mnie w domu cały dzień, wyłażę się pewnie za wszystkie czasy a wieczorem Kub nie da żyć... czasem chciałabym przespać ten czas aż do porodu;p 😉
Narzekam a w sumie nie powinnam.. przynajmniej nie musze w szpitalu być itd...