Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jestem dziewczyny wysiedziałam się w przychodni 3 godź ,dopiero przed 13 weszłam do gabinetu i niestety nie mam dobrych wieści 😞 tak jak przeczuwałam nie jest dobrze...nie powinny zdarzać się żadne bóle, napinania ani skurcze bo jak po lekach nie przejdzie to muszę położyć się do szpitala...bo to grozi przedwczesnym porodem a jak mi gin powiedział maleństwo ma teraz marne szanse by przeżyć... 😞
mam dużo odpoczywać,nie stresować się,,,,ale jak się nie stresować...wiedziałam ze czuje się inaczej niż w ciąży z Amelką i miałam rację ze tak nie powinno być... 🥴
6 września otwiera wreszcie prywatny gabinet więc idę się dokładnie przebadać, może uniknę jednak tego szpitala 🥴

• Mamusia
Hejka 🙂
Iwonka głowa do góry 🙂 każda ciężarna musi "trochę poleżeć i po pachnieć" 😉 będzie dobrze!!

Kochane... ja się nie przejmuję tym wynikiem.. mam maleństwa i muszę żyć... obojętnie czy z plusem czy z minusem... potrzebują zdrowej mamy! o!

To miłego wyjazdu Madziu 🙂 teraz ja będę za Ciebie na forum 😜

gotuję obiadek dlatego jestem tu tylko z doskoku, ale dziewczyny nawet nie dopuszczam do siebie innej mysli jak to że mam urodzić w listopadzie 🙂
choć z natury jestem człowiekiem który bardzo wszystkim się przejmuje to teraz nawet nie chcę myśleć inaczej ,wszystko ma być ok posłucham lekarza będę sie oszczędzać i musi być dobrze 😉

• Mamusia
za dużo od życia dostałam i to nie tylko po dupie 😜
No i jestem córeczką Tatusia 😉 a on nie znosił jak się poddawałam... nauczył mnie walczyć i cieszyć się wszystkim... niestety Darią nie cieszy się tak fizycznie, ale na pewno byłby z niej dumny 🙂
od razu odpowiem... chorował przez 24 lata, miał 2 przeszczepy nerek i 3 razy serie dializ... od 28.03.2000r jest ze mną na każdym kroku, bo czuję jego obecność 🙂