Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Madziu... mam pytanie... czy Twoje Szczęście też chodziło samo tylko jak nikt nie widział? bo ja Darię złapałam na chodzeniu już z 3 razy a wczoraj wieczorem Damian ją przyuważył 😉 ale za każdym razem jest zupełnie sama w pokoju... jak kogoś zobaczy to od razu się czegoś łapie lub szybko siada i ucieka na raczku 😉 😜

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nie moja się chwaliła ,że umie chodzić a pierwszy raz zaczęła długo chodzić jak zobaczyła motylka i chciała go złapać 🙂 🙂 🙂 ale jak zaczęła to już do wózka nie chciała iść tylko sama na nóżkach 🙂

o takim przypadku jak u twojej Darii jeszcze nie słyszałam 🙂

cześć kochane mamuśki 🙂
wpadłam się przywitać bo dziś od rana jestem w rozjazdach a to wszystko przez to że w środę rozpoczęcie roku szkolnego byłyśmy z Melką zrobić ostatnie zakupy a jeszcze i tak wieczorem wybieramy się do galerii bo są wyprzedaże art szkolnych (zawsze się o czymś zapomni)
a nie powiedziałam Wam najważniejszego, dziś nie czuję już tego "skurczu na szyjce" ,czuję się normalnie a brzuch napina mi się tylko jak mała szaleje... 😁 może wszystko się uspokoi, staram się nie przemeczać i w każdej wolnej chwili leże plackiem,wierzę że uniknę szpitala 😉
taka znajoma powiedziała mi że jej lekarz kategorycznie zabronił podnosić rąk do gory 😲
we wczesnej ciąży słyszałam o tym ale teraz? co Wy na to? 😮
mimo wszystko trzymam sie wszelkich zaleceń ,nawet od znajomych hehe 😁
Teraz idę dotrzymać mężusiowi towarzystwa bo powiedzial że nie lubi pracować przy kwiatkach sam i nawet mi specjalny "fotel"; tam przygotował abym tylko z nim była i rozmawiała...NO TO IDĘ 😁

Madzia jedna trzymam kciuki za wynik!
Madzia druga - a Ty byłaś już u gin??
Iwona - dzielna baba z Ciebie 😉 w końcu chociaż jedna wiedziała co zrobić z przedwczesnymi skurczami 😁
Emilka.. lekarz powinien Ci dać l4.. przecież siedząca praca jest jeszcze bardziej męcząca niż ta w ruchu...

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Madzia jedna trzymam kciuki za wynik!
Madzia druga - a Ty byłaś już u gin??
Iwona - dzielna baba z Ciebie 😉 w końcu chociaż jedna wiedziała co zrobić z przedwczesnymi skurczami 😁
Emilka.. lekarz powinien Ci dać l4.. przecież siedząca praca jest jeszcze bardziej męcząca niż ta w ruchu...

Gosia jade zaraz bo mój niedawno z pracy wrócil 😁 😁 😁

• Mamusia
Witajcie Kochane 🙃
Właśnie wróciłyśmy... wynik jest ujemny 🙃 czyli do czerwca na pewno się nie zaraziłam 🙃 a co za tym idzie Daria na pewno jest zdrowa 🙃 🙃 🙃
Ale "kamień" spadł mi z serca... na nogę 😜 😉 bo jeszcze przed porodem muszę powtórzyć i uważać na siebie 😉 najważniejsze żeby Marek urodził się calutki i zdrowy 🙂 najlepiej po terminie 🙃

• Mamusia
dziewczyny ja wróciłam od gina i Kamilek rośnie jak na drożdżach nadal jest Kamilkiem 😁 lekarz stwierdził ,że jest strasznie wiercipięta bo nie mógł go zmierzyć 😁 😁 termin nie zmieniony skurczy nie ma ani skracającej się szyjki jednym słowem wszystko jest w porządku 😁 😁 😁 😁

Magdy super, że wszystko jest w porządku;p
nie żeby coś ale wiedziałam, że tak będzie 😁
aaa.. i wybaczcie, że przedtem kłóciłam się o uciekanie a potem sama zwiałam ale moi panowie wzywali 😉 teraz za to jestem.. niestety widzę, że sama 😞

madzia_88 napisał(a):
Witajcie Kochane 🙃
Właśnie wróciłyśmy... wynik jest ujemny 🙃 czyli do czerwca na pewno się nie zaraziłam 🙃 a co za tym idzie Daria na pewno jest zdrowa 🙃 🙃 🙃
Ale "kamień" spadł mi z serca... na nogę 😜 😉 bo jeszcze przed porodem muszę powtórzyć i uważać na siebie 😉 najważniejsze żeby Marek urodził się calutki i zdrowy 🙂 najlepiej po terminie 🙃

MADZIU TO SUPER ŻE WYNIK JEST UJEMNY 🙂

MADZIU TRZYMAM KCIUKI ZA WAS 🙂

Kubuś nie najciekawiej.. włączył się kaszel jeszcze.. Ale dzielnie pije syropki, daje sobie nosek czyścić i z ogromnym skupieniem odkaszluje 😉 Teraz mu pokropiłam poduchę i piżamkę tymi kropelkami o których mówiła magda i zobaczymy co będzie 😉 zasnął bez charczenia a wczoraj to była masakra.. bałam się, że nie pośpi w nocy przez ten katar ale nawet dość mu się udało do rana 😉

Tylko znowu szczepienie się przesunie... miało być w środę za tydz.. ale nic z tego bo musiałabym jutro przestać dawać syropki.. chociaż w sumie to jak mu zostawię tylko taki na bazie ziół na odkaszliwanie to się uda 😉 zobaczymy co będzie 😉

• Mamusia
Najlepiej jest z rana oklepywać plecki 😉 Daria bardzo to lubi i czasem wymusza kaszel żeby ją tylko po pleckach poklepać 😉
A my szczepienie za ponad miesiąc będziemy mieli 🙂 dobrze, że mi przypomniałaś 😉 to się kiedyś przejdę i umówię na konkretny dzień 😉

hej dziewczyny już jestem niedawno wróciliśmy 😉
obżarłam się fast foodami i czuje się jak balon, mała kopie dziś jak szalona wieczorem trochę pobolał mnie brzuch, ale to chyba po tym całym zabieganym dziś dniu 🤔
zakupy takie sobie, miałam kupić sobie fajny grubszy (i szeroki) swetr na jesienne chłody ale wystałam się, wyoglądałam i w końcu dałam spokój ,fajny był i najważniejsze że ze 109 przeceniony już drugi raz ostateczna cena 35 bodajże... 🤪 chyba jutro po niego pojadę bo załuję że nie wzięłam.... przecież teraz trudno będzie się w cokolwiek zapiąć... 😁 😁
dziewczyny(MADZIE) cieszę się ze u Was w porządku ,Gosia to przeziebienie to wszystko sprawka tej nagłej zmiany pogody, dzieci szybko łapią infekcje przy takiej słocie,współczuję bo wiem ,ze taki maluszek cieżko to znosi i dlatego jest kapryśny 🤨