Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cześć mamusie ja niedawno wróciłam z przedszkola 🙂moja jest szczęśliwa lecz zawiedziona ,że nie mogła długo siedzieć i sie bawić 🙂 a ja prawie zasypiałam bez porannej kawy 😉

Emilia zwykła nospa też jest na skurcze brzucha 🙂
Gocha a jak tam dzisiaj Kuba się czuję?? i czy zrobiłaś łysego bobra?? 😜

• Mamusia
Witajcie Brzuszki 🙂
Emilko zwykła No-spa pomoże, ale to tylko tak doraźnie. Ja na początku miałam brać 3 razy dziennie - jak zaczęły się skurcze. Ale jak skurcze zaczynają przechodzić w twardniejący brzuch - to trzeba brać coś bardziej konkretnego. Lekarz szybko zamienił mi No-spe na Fenoterol (zaczynając od najmniejszej dawki). I oczywiście dużo leżenia, nic nie dźwigać, nie podnosić rąk do góry... A i magnez też 3 razy dziennie biorę...
I u mnie chyba zaczyna być troszkę lepiej 🙂

• Mamusia
hej dziewczyny!
U mnie nadal leje jak z cebra. Byłam dzisiaj na kontroli u gin i przemarzłam na przystanku... Ale za to jestem szczęśliwa bo z moją małą wszystko w porządku, waży 1500g i pan doktor powiedział, że jest stuprocentową dziewczynką 😜 Z resztą musi być wszystko dobrze skoro w nocy tak mamie daje w kość, normalnie jak nie siusiu to kopniaczki więc spania nie ma 😉

Emilia, mi mój gin polecił faszerować się magnezem i w sumie w szpitalu jak byłam to też mi magnez dawali. Mówił że można nawet tak 3 razy dziennie po 2 tabletki brać jak są skurcze. Mi pomogło. Ale najlepiej spytaj swojego gin.

Zmykam teraz po kojec 😁 do później!