Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Pati200 napisał(a):
właśnie Kama czuje sie prawie tak jak ty do dupy te bole tez mnie dopadaja czuje ze juz niedługo Kama moze ty tez jestes jakies 2 tygodnie do przodu>????
we wtorek mam wizyte zobaczymy co mi powie...ale naprawde moje samopoczucie ostatnio jest jakies inne..nie umiem tego wytłumaczyc... 🤢

magda123 napisał(a):
no niestety ale końcówka ciąży jest najgorsza 🙂

powiem wam ,że wczoraj wzięłam sobie kawe na dwór położyłam na ziemi i kot mi wychlipał 🤔 chyba mu smakowała bo trochę jej ubylo 😁
Masz rację Madzie to jest juz końcówka i najgorsza ..bo ten brzuch to taki ciężki... wszystko trudniej sie robi 😞 ale już nie długo i bedzie po wszystkim!!!damy rade 🙂 A co do kawki to mój yorczek tak czasami robi że jak zapomne i zostawie na stole to głupia mi coś tam zawsze upije 😁 😁 😁 😁

Pati200 napisał(a):
madziu to masz kota artyste 😁 😁 😁 Kama moze tez zostaniesz mamusia pazdziernikowa 🙂 🙂
kto to wie...napewno niech jeszcze posiedzi 2 tygodnie a pózniej niech sie dzieje co chce 🙂) 😲 😲 😲 tzn.niech wychodzi 🙂)

magda123 napisał(a):
dziewczyny damy radę tyle żeśmy się męczyły to tych paru tygodni nie wytrzymamy 🙂
Wytrzymamy... 🙂 zobaczcie ile już za nami...jak to szybko zleciało 🙂 teraz to tylko czekac 🤪 🤪

dziś była moja koleżanka z niemowlaczkiem ma już 3 tyg.ale słodziak mówie wam....taki malutki wyglądał jak laleczka...jak sie patrzy na żywo to jest naprawde kruszynka a np.jak patrze na fotki tych niemowlaczków to zawsze wydają sie w rzeczywistości duzo większe

kamusia1981 napisał(a):
dziś była moja koleżanka z niemowlaczkiem ma już 3 tyg.ale słodziak mówie wam....taki malutki wyglądał jak laleczka...jak sie patrzy na żywo to jest naprawde kruszynka a np.jak patrze na fotki tych niemowlaczków to zawsze wydają sie w rzeczywistości duzo większe
ach zle to ujełam...chciałam powiedziec ze na zdjeciu wyglądają na większe a na żywo to takie malutkie cudeńka 😁 😁