Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
Tak sobie jeszcze zerkłem na wasze forum i doszedłem do wniosku,że dzsiaj jest jeszcze dialog,a jutro może tu być jednoosobowe forum. Czy to nie smutne ,przez 9 miesięcy budujecie tu nowe znajomości,które już nieuchronnie dobiegają końca.Pewnie posiedzicie tu jeszcze z miesiąc i bedzie wam brakować czasu na pierdoły na forum.
To tak jak ze szkoła ,dobiegła końca i kontakty się pourywały.

MOŻE TAK BYC ...PEWNIE ZE SMUTNE...DZIEWCZYNY KTÓRE JUZ MAJA SWOJE MALUSZKI RZADZIEJ JUZ TU ZAGLADAJĄ...,WIADOMO WIECEJ OBOWIĄZKÓW SIE POJAWIA 😞 🙂ALE TAK TO WŁASNIE WYGLĄDA,MNIEJ CZASU 😉

• Mamusia
leniuch napisał(a):
Hej przez przypadek weszlam na wasze formu (jestem listopadowka ale 2009 😉
i chyba jakis Pan sie wypowiedzial ze kontakty sie pourywaja coz to nie prawda my nadal ze soba piszemy juz 2 lata bo nasze dzidzie maja juz roczek a rozmawiamy ze soba od poczatku ciazy 🙂

to budujące,, moze i my wytrwamy 😁 teraz mam przynajmniej nadzieje. Jednak mysle ze juz nie w takim gronie, Ktos napewno sie wyłamie

iwonka1 napisał(a):
magda123 napisał(a):
Ta która ostatnia pójdzie rodzić gasi światło na forum 😁

to ja bede ostatnia 😁 😁 😁

A TAM GADASZ 🙂NAPENO TAK NIE BEDZIE 😉 😉 😉 😉

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
a Kto jeszce zostal? Ty , Dorotka i...................... tak malo nas tu juz ze szok
IWONA,ANITA,...I SA JESZCZE DZIEWCZYNY ALE OSTATNIO TU SIE NIE POJAWIAJA

faktycznie ale tak rzadko tu zagladja ze zapominam i nich, jeszcze Iwona c zasami ale reszta to juz wcale. A jakie maja terminy?

iwonka1 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
a Kto jeszce zostal? Ty , Dorotka i...................... tak malo nas tu juz ze szok
IWONA,ANITA,...I SA JESZCZE DZIEWCZYNY ALE OSTATNIO TU SIE NIE POJAWIAJA

faktycznie ale tak rzadko tu zagladja ze zapominam i nich, jeszcze Iwona c zasami ale reszta to juz wcale. A jakie maja terminy?

DAŁAM CI TABELKE WIDZIAŁAS? 😉

• Mamusia
A i dzisiaj jak byłem w szpitalu to tej co po cesarce była nikt nie dał podkładu i jak się salowa zorientowała po paru godz to nawet nie raczyła mnie wyprosić z sali i ją przebierała,powiedziała tylko żebym się nie odwracał,potem żonie wyjęła cewnik też nie wypraszając męża tamtej.
A podczas pierwszej ciąży jak byliśmy w szpitalu to wypraszali niepowołane osoby z sali

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
NA,ANITA,...I SA JESZCZE DZIEWCZYNY ALE OSTATNIO TU SIE NIE POJAWIAJA

DAŁAM CI TABELKE WIDZIAŁAS? 😉

widzialam, faktycznie jest nas jeszcze troche ale wogole sie nie pojawiaja. Czyzby tak zle sie czuly....