Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Magda sto latek dla Kamilka:* tak fajni9e mądrze zerka ze zdjęcia 😉

Druga Magda nie ma nic fajniejszego niż pierwszy uśmiech, nie? 😉 U nas już wszyscy dostąpili tego zaszczytu;D Mati konsekwentnie uśmiecha się do każdego kto go na ręce bierze 😉
Co do karmienia to szok.. mały wstał mi o 23.30 - wzięłam go do siebie i zasnęliśmy.. Ja się jeszcze parę razy budziłam próbując mu cyca wsadzić w buziol bo mnie bolały tak były pełne a on się na jedzenie dopiero o 6.30 obudził 😮

kamusia1981 napisał(a):
A TO MOJA NADIA DZIŚ JUŻ MA 3 TYGODNIE 🙂

Kama.. do mamy podobna?? 😉
p.s. mam taki sam szlafrok 😁 hehe

• Mamusia
a ja się za wcześnie pochwaliłam... Kinga zasnęła dopiero 10 minut temu... Czyli walczyła aż 6 i pół godziny... I mam nadzieję że choć trochę pośpi... Ale mnie wykończyła... Plecy i głowa mnie strasznie bolą... Może jak się teraz trochę zdrzemnę to mi przejdzie 😉
No i mam kolejny kryzys laktacyjny... Mam nadzieję że szybko minie 🙂

Miłego 🙂

P.S. Madziu... Oby pospał 🙂 buziaczki 😉

magda123 napisał(a):
Kama no nie powiem Kamilek rośnie jak na drożdżach 🙂 a twoja też już duża i czemu tak rzadko do nas zaglądasz?? chyba nie wyjadasz lodówki 😁 😁 😁

HEJ WSZYSTKIM 🙂
MADZIA MÓJ MA WOLNE OD 18LISTOPADA DO KOŃCA GRUDNIA 🙂 I TERAZ JAKOŚ WIECEJ CZASU SPEDZAMY RAZEM ,,,BO JAK PRACUJE TO NIE MA KIEDY...A TO SPACERKI A TO SPRZATANIE ITD.MIMO TEGO ZE MALUTKA DUŻO ŚPI TO I TAK WIĘCEJ OBOWIĄZKÓW DOSZŁO 🙂SAMA ROZUMIESZ 🙂

• Mamusia
Cześć Dziewczynki !!!
Co u Was ?
Dawno mnie tu nie było, ale kompletnie brak mi czasu 😞
Mała troszkę daje nam popalić. Ma kolkę i skazę białkową - okropieństwo!
We wtorek byliśmy u naszej pani doktor na wizycie, bo krostki na buzi i czole wyglądały okropnie. A wszystkie sposoby domowe i polecane przez położną nie poskutkowały.
Lekarka przepisała kremy, maść i obowiązkowo kąpiel w oilatum..... i przejście na sztuczne karmienie (Nutramigen). Załamałam się, że muszę Małą odstawić od cyca 😞 a mam bardzo dużo pokarmu. Ale postanowiłam na razie stosować kremy, maść i karmić piersią. Nie jem nic mlecznego i nic co jest z mąki pszennej. Troszkę jej przechodzi - zobaczymy jak będzie dalej....

Kama mówisz, że już się tylko mężem zajmujesz?? 😁 oh oh 🤪

Hej Anitka:* Super, że w ogóle dajesz znać co u Was 😉 Trzymam kciuki, że małej szybko przejdą wszelkie dolegliwości a Ciebie znów będziemy częściej na forum gościć 😉 Zdj niuni podeślij 😉

[URL=http://img545.imageshack.us/i/dsc00413s.jpg/][IMG]http://img545.imageshack.us/img545/6615/dsc00413s.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]