Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

magda123 napisał(a):
Iwonaa napisał(a):
co do krostek to dziwne ,myślałam,że to alergia ale nie wiem bo czytałam,ze wtedy są problmy też z brzuszkiem a moja nie ma żadnych objawów ,normalnie robi kupkę i śpi spokojnie tylko ta wysypka....

może mieć to od mleka 🙂 a co do Amelki to super ,że tak się przejeła rolą starszej siostry 🙂 moja tez by tylko brata całowała przytulała i nosiła 😉

moja też chce nosić ale jej nie daję na razie...

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
no to super 🙂 mój sie budzi dwa razy w nocy 😉 a tak to w ciągu dnia prawie go nie ma 🙂 no chyba ,że przez 3 godz, nie śpi tylko patrzy sobie 🙂

no albo leży i coś tam po swojemu "mówi" to świetnie oby tak dalej nam dzieciaczki grzeczne były 😉
dobranoc Madziu 😘

• Mamusia
hej 🙂 co tam jak tam? Ja właśnie siedzę z Kinga żeby cicho była, bo od 6 nie śpi... A sama też nie chce leżeć... Na szczęście Darię dała uspac 🙂
A wczoraj byliśmy na zakupach z małym powrotem na obiadek 😉 i na Święta brakuje mi tylko piersi z indyka 🙂 a dziś chyba nie wyjde z dziewczynami, bo wieje jak diabli...

dzień doberek 🙂
my po wizycie u pediatry okazało sie,ze to uczulenie prawdopodobnie od pieluszki (proszek do prania?) bo krostki są tylko na twarzy...lub kosmetykow 🤔
Majka dostała maści i mam nadzieje,ze jej buźka wyzdrowieje 😉
teraz śpi więc wybieram sie na jakieś przedświateczne zakupy 🙂

HEJ WSZYSTKIM
🙂 TROCHE MNIE TU NIE BYŁO 😞ALE JAKOS OSTATNIO MAM WIĘCEJ NA GŁOWIE I CIĄGLE COS DO ZAŁATWIENIA...ALE TO ZASŁUGA ZBLIZAJACYCH SIĘ SWIAT 🙂
A CO TAM U WAS JAK TAM WASZE DZIECIACZKI?MOJA MALUTKA DALEJ GRZECZNA TYLKO TERAZ JUŻ CO RAZ BARDZIEJ CIEKAWA ŚWIATA 🙂ALE NAJLEPSZE JEST TO ŻE WCALE NIE PŁACZE 🙂

Kurde dziewczyny w ogóle nie mam czasu wpaść do Was.. jest 22.40 a ja dopiero się kładę bo za cel obrałam sobie posprzątać dzisiaj wszystko 😉 no i udało się 😁

Po Kielcach nawet spoko 😉 z kolokwium na chybił trafił wystrzelałam sobie 5 😁 chociaż tyle mniej do zaliczania będzie 😉

Przygotowania do świąt pełną parą;p jeszcze tylko 2 prezenty muszę zrobić.. szwagrowi - nie mam pomysłu dalej 😞 i Kubkowi.. bo wygląda na to, że zabawka, którą mu zamówiłam nie dojdzie 😞 Kur..! a kuriera wzięłam.... :/

a.. i chyba kończy się moje karmienie... nie mam w cyckach nic.. a wszystko przez zepsuty laktator... nawalił w kielcach i jedyne co mi się udawało to delikatnie odciągnąć żeby tak bardzo nie bolało... a w aptekach koło uczelni oczywiście takiego asortymentu brak 😮
Karmię więc małego butlą i czasem (rzadko już) przystawiam do cyca.. ale jeśli mu nawet leci to malusio.. bo ani kropli mleka na nim nie widać a zwykle cały upaprany był jak cycał...
I wiecie.. tak strasznie cdhciałam przestać karmić.. a teraz mi szkoda, że to poszło tak szybko... nastawiałam się raczej na 5-6 miesięcy.. tym bardziej, że cycki już na dobre przestały boleć..

No;p rozpisałam się 🙂 a co tam u Was?? 😉

• Mamusia
Gosiu... Możesz spróbować odbudować laktacje.... Bo to może być kryzys laktacyjny 😉 mi już się skończył 🙂 teraz w 3 miesiącu pewnie będzie 😉 tylko przystawiaj Małego jak najczęściej 🙂 może je przekona do współpracy 😉

Kamusia, piękna ta Twoja Krówka 😉 taki mały słodki pucek 🙂

CZEŚC LASKI WPADAM BY SIE PRZYWITAC...DZIŚ ZNOWU MAM TROCHE SPRAW DO ZAŁATWIENIA...POCZTA DO MIĘSNEGO I LIDLA...NA SZCZĘSCIE PREZENTY MAM JUŻ POROBIONE A JAK TAM U WAS? 😘

• Mamusia
magda123 napisał(a):
dzień dobry kobitki 🙂 Kama masz super krówkę 😘 Gocha nie łam się tylko dawaj mu cycka i kup sobie herbatkę na pokarm 🙂
a ty Madzia już wszystko masz??jak tam mała szantażystka Daria??

Madziu mam wszystko 🙂 tylko taśmy mi brak i nie mam jak zapakować 😜 i jutro upiekę makowce i zamarynuję indyka 🙂

A my już dziś po spacerku... wyniki musieliśmy zrobić dla Kini i szczepienie przełożyliśmy z jutra na 30 bo inaczej Damian wolnego nie dostanie...
A co u Was?