Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Iwonka wpadacie tu tak rzadko, że naprawdę nie powinnaś się dziwić, że łazimy po innych wątkach i nie odświeżamy tego co minutę...
tak naprawdę nigdy nie wiadomo kiedy się tu ktoś pojawi.. i czy w ogóle się pojawi

Hej 🙂
myślę ze wszyscy tu już rzadko wpadają i nikt do nikogo nie powinien mieć pretensji...nawet jak jesteście na brzuszku to tutaj niekoniecznie...ja o to żalu nie mam 😉 a sama jeśli już zajrzę na brzucha to zawsze chociaż się przywitam, w końcu to jest nasz wątek i szkoda żeby umarł 😞
i dobrze byłoby napisać chociaż w kilku słowach co słychać bo wiadomo, że nie zawsze mamy czas by ślęczeć przed kompem, dzieci też nas potrzebują 😉
dbajmy tylko o to by LISTOPAD nie znikł całkiem bo w końcu to miesiac kiedy urodzily sie nasze maluchy 🙂

Madziu to prawie tak jak moja...tylko że Majcia chodzi spać o 21 a wstaje o 6, ale śpią tyle samo godzin... dobre masz mleko 😉 😁 bo moja to po butli tyle śpi 😉

nie Madzia dzisiaj jesteśmy wszyscy i do tego spodziewamy się gosci...nie wiedziałam że będziesz bo posiedziałabym chwilę rano bo moj odsypiał po graniu i komp był wolny a tak to tylko wpadłam i wypadłam 🥴

• Mamusia
wiecie co nie mam dzisiaj po co pisac bo jestem tak wkurwi.... ,że bez kija do mnie nie podchodz.jakaś masakra dosłownie tak mnie mój wkurwił ,że szok .Mlody plakał ja szykowałam obiad i weszłam do pokoju a mój z teksem kurwa kolejny wyjec no to juz się wkurwiłam i mu powiedziałam ,żeby sie zastanowił co mówi więc wziełam mlodego ze sobą,nałożyłam sobie i zaczelam jeść a Kamil leżał i popłakiwał więc go wzięłam a hrabia zamiast wziąć go ode mnie to se wyszedł więc obiadu nie zjadłam,ale huj nakarmiłam młodego i poszlam na dwór z nim.Tamten za mną polazł .Jak przyszłam to młody zadowolony uśmięchnięty ale zaczął go boleć brzuszek więc go nosiłam a mój z tekstem czy go ponosić,na to ja ,że teraz to bez łaski bo nic nie jem,podałam Kamilowi z ledwością Ibumka ale wypił ponosiłam 30min. i usnął mi na rękach i teraz śpi biedulek, no wyżalilam sie a i tak mam dzień do dupy i w ogóle a u was jak tam??

Hej wszystkim,MADZIA tak to czasem bywa z tymi chłopami 😞 ja własnie NAdulke uspałam i pomyślałam ze zajrzeć do was by sie przywitać.Jutro chłopaki zaczynaja ferie także nie muszę rano wstawać i śpię ile wlezie chociaż muszę wam powiedzieć ze malutka śpi mi cała noc tylko raz sie budzi na cycka czasami 2 i potrafi spać do 12,normalnie złote dziecko 🙂