Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
to teraz go pokaż 🙂
a i odp. ci na pytanie z fortum pazdziernika mam kolczyk w jezku 🙂

Magda Ty masz kolczyk w języku? 😮 a na taką grzeczną wyglądasz 😜 😁

Gosia żałuję że tak szybko znikłam i nie zobaczyłam Twojego Matiszka 😞 ale mojego "atakowali" hehe 😁

GoGr napisał(a):
wszędzie..;p kto to widział żeby tyle ważyć 😞 i ta opona na brzuchu.. feee

to pokazuj młodego 😁

mnie opona już znika i nie jest wcale tak źle gdyby nie wielkie dupsko i nogi jak salcesony... ☺️
zawsze miałam problem od pasa w dół, a tu tak szybko tłuszczyk nie znika...od ćwiczeń wyrabiają mi się mięśnie i wygląda to jeszcze gorzej....cóż ja mam typowo sportową figurę tylko trzeba dużo wysiłku by się do niej doprowadzić 😞

Magda Ty masz kolczyk w języku? 🤪 a na taką grzeczną wyglądasz.... 😜 😁
Gosia żałuję ze tak szybko uciekałam i nie zobaczyłam Twego Matiszka 😞 ale mojego 'atakowali" na grze 😁 😠

kurcze naklikałam Wam chyba ze trzy razy to samo bo mi się w ogóle nie pokazuje na brzuszku 😠 nie wiem co jest... 🤢 mam nadzieję że tym razem się zapisze...

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
Gosia żałuję ze tak szybko uciekałam i nie zobaczyłam Twego Matiszka 😞 ale mojego 'atakowali" na grze 😁 😠

hahah Iwona pozory czasem myla 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
tak wstawilam specjalnie ,żeby was zmotywować 😁 😁 żartuje już kiedyś miałam wstawić ale nie chciało mi się zgrywać zdjęć na kompa 😜 a wczoraj w końcu się zmotywowałam 😁

Iwona możesz małej podać 2 łyżeczki soczku jablkowego pomoże jej 🙂 bez czopka tylko to musi być sok z tartego jabłka a nie sok z kartonu 🙂

sok z jabłka? ok, spróbuje bo nadal kupki nie ma a to juz 7 dzien dzisiaj. Jak znacie jeszcze jakies metody na zaparcia to dajcie znac. Dzieki Madziula

• Mamusia
madzia_88 napisał(a):
dzień dobry! 😉
Kochane u nas jest 10 stopni na plusie i słońce, ale wieje tak, że drzewa się uginają... I znów nie mam jak wyjść z dziewczynkami...
A jak Wam dzień mija?

Iwona 😉 jak z kupą?

Madziu niestety nadal bez kupki, juz tydzien i nic, wypróbuje metodę poleconą przez druga Madzie, podam te 2 łyzeczki soku jablkowego i zobaczymy , nie chce jej juz podawac czopkow ale chyba bede musiała.
Chyba bez gastroenterologa sie nie obejdzie. 😞

Iwonka moja siostra też miała problem z kupką u córeczki i też to wyglądało tak jak u Ciebie robiła raz na tydzień ale za to porządnie....wydaje mi sie ze wiele dzieci tak ma i to chyba jest normalne ,wszystko się zmieni jak dziecko zacznie mieć wprowadzane nowe produkty...a zwłaszcza soczki (od 4 m-ca) a teraz spróbuj z tym sokiem z jabłka jak Ci dziewczyny radzą bo to chyba jedyna naturalna metoda jaką możesz na razie zastosować

magda123 napisał(a):
Iwonaa napisał(a):

hahah Iwona pozory czasem myla 😁 😁 😁 😁

dopiero mężus ma uciechę 😜 😁 😁 😁 😁 😁

madzia_88 napisał(a):
Kinga dziś zrobiła 🙂 czyli 8 dnia 🙂 ale tak jak Madzia pisze 😉 daj sok z jabłka 🙂 Darię zawsze po świeżym jabłku goni 😉

Ale mnie naszło na sałatkę jarzynowa 🙂
I już zrobiłam 😉

Madzia ja robiłam w sobotę 🙂 ale oczywiście nie jadłam bo nie lubię 😉 dla gości zrobiłam 😁

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
madzia_88 napisał(a):
Kinga dziś zrobiła 🙂 czyli 8 dnia 🙂 ale tak jak Madzia pisze 😉 daj sok z jabłka 🙂 Darię zawsze po świeżym jabłku goni 😉

Ale mnie naszło na sałatkę jarzynowa 🙂
I już zrobiłam 😉

Madzia ja robiłam w sobotę 🙂 ale oczywiście nie jadłam bo nie lubię 😉 dla gości zrobiłam 😁

A ja zjadłam 2 łyżki i mam dość 😉 na szczęście Damian bardzo lubi 😉