Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no cichutko tu... 😞
co tam Madzia???

My zaliczyliśmy dzisiaj ponad godzinny spacer na tym zimnym wietrze więc Kubek bez większych problemów zasnął właśnie 🙂 Mati też śpi więc ja muszę coś dom ogarnąć i ugotować sobie obiad 🙂

hej mamcie 🙂
Madziu ja mam już drugą... 😉 dostałam dokładnie 28 dni od poprzedniej czyli wszystko się już reguluje...u mnie nigdy nie było z tym problemow 🙂
ale Ty karmisz to sobie jeszcze poczekasz 😉

A no pisałam do Kamy 🙂 obiecała spróbować wpaść wieczorkiem 🙂 bo miała w domu remont:P

ja się miałam rozpisać ale Mati zaczął biadolić.. pokłócił się z matą edukacyjną:P

HEJ DZIEWCZYNKI TROCHE MNIE TU NIE BYŁO 😞U NAS WSZYSTKO OK.MIAŁAM REMONT ŁAZIENKI I STRASZNIE DŁUGO TRWAŁ 😞NA SZCZĘŚCIE JUŻ SIĘ SKOŃCZYŁ BO WSZYSCY MIELIŚMY DOSYC. 🙂A CO TAM U WAS?NIE NADROBIE WSZYSTKIEGO BO ZA DUŻO 🙂
MOJA MAŁA DALEJ GRZECZNIUTKA,NOCE PRZESYPIA CAŁE TYLKO SIE BUDZI NA CYCA...NAWET NIE IEM O KTÓREJ BO JEJ TYLKO DAJE I DALEJ ŚPIMY 🙂JEDYNIE CO TO MA WYSYPKĘ NA PLECACH I GŁÓWCE I TO DOŚC MOCNO MYŚLE ŻE TO OD PROSZKU BO ZMIENIŁAM NA NASZ.WCZORAJ KUPIŁAM ZNOWU TEN CO MIAŁA WYPRAŁAM WSZYSTKO I ZOBACZYMY CZY COŚ SIE ZMIENI,OD 2 DNI JĄ MYJE W KROCHMALU I TROCHE SCHODZI I PODAJE JEJ WAPNO 🙂