Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej dziewczyny-dawno mnie tu nie było....u mnie nie ciekawie jestem z Nadią w szpitalu 😞od wczoraj biedna ma zapalenie puc 😞byliśmy pod kontrola lekarza od półtora tygodnia a i tak sie pogorszyło 😞do tego dziś miałam pogrzeb mojej mamy 😞wszystko sie wali na raz masakra mówię wam 😞przez ostatnie dni naryczałam się tyle ze szkoda mówić

Dziękuje wam dziewczyny 😉
A Nadia jest taka chora mówię wam jak ona sie dusi tym kaszlem aż wymiotuje 😞 jestem z nią ciagle wykupiłam sobie pokój hotelowy który kosztuje 40zł za dzień a przewidują ze z tydzień tu będziemy masakra jakie ceny.Za taki pobyt w szpitalu to człowiek ma wczasy 🙂 ale cóż trzeba- nie wyobrażam sobie ją zostawić -a dziś musiałam na. 5 godz.bo miałam pogrzeb-na szczęście była super pielęgniarka i ona sie zajęła Nadią 🙂 teraz już napewno jej samej nie zostawie!
A co u was?jak tam wasze malenstwa?mam nadzieje Ze zdrowe 🙂

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
ale jaja dziewczyny, kupic u nas Żywca graniczy z cudem....wszystko wykupione 😮 ale dostałam 5-litrówkę i już przegotowałam.Dzieki Anitka 🙂

.... 😮 Iwonko taki problem z kupnem wody mineralnej - to nieźle - ja mam jeszcze dwie piątki...ale w sobotę zamierzam kupić jeszcze ze trzy...zobaczymy czy mi się uda 🙃
Iwonko - jak wypróbujesz wodę...to napisz czy u Ciebie jest poprawa...

dzień dobry Mamusie 🙂
Anitko ludzie chyba wpadli w panikę w związku z nadchodzącym promieniowaniem....małe butelki to jeszcze są, ale tych pięciolitrowych nigdzie już nie ma, to małe miasto i wszystkie większe sklepy(prawie) przelatałam ,dzisiaj maż ma jechać do Sandomierza to może tam w jakimś supermarkecie kupi nam więcej, bo coś mi się wydaje że to dopiero początek tej paniki .....mimo,że tylko dla niemowląt picie wody z kranu może być niebezpieczne to ludzie zwariowali 😮

Kamilka kurcze jak to jest,że u maleństw tak szybko rozwija się choroba, niby zwykły kaszel a za chwilę zapalenie płuc, moja znajoma 3 tygodnie leczyła dziecko antybiotykiem aż w końcu i tak wylądowały w szpitalu 😞 masakra....
oby Twoja Malutka szybko wyzdrowiała, bo ceny za pokój rzeczywiście z kosmosu....

anita123 napisał(a):
Iwonaa napisał(a):
ale jaja dziewczyny, kupic u nas Żywca graniczy z cudem....wszystko wykupione 😮 ale dostałam 5-litrówkę i już przegotowałam.Dzieki Anitka 🙂

.... 😮 Iwonko taki problem z kupnem wody mineralnej - to nieźle - ja mam jeszcze dwie piątki...ale w sobotę zamierzam kupić jeszcze ze trzy...zobaczymy czy mi się uda 🙃
Iwonko - jak wypróbujesz wodę...to napisz czy u Ciebie jest poprawa...

Majka od wczoraj pije mleko na mineralnej, i na razie nie wiedzę zmian,oprócz tego ze rzucała mi się całą noc i miała twardy brzuszek(ale może to akurat zbieg okoliczności i te wzdęcia z innego powodu...)-kupki jeszcze nie było więc na razie nie wiem czy coś się poprawi....

• Mamusia
Cześć Madziu 🙂
Do mnie też podobno przyszły 2 paczki - wczoraj moja mama mówiła mi przez telefon 🙂 (przyszły na adres moich rodziców, bo taki podałam w szpitalu jak wypełniałam ankiety - bo byliśmy w trakcie przeprowadzki - a do rodziców to zawsze taki pewniak - zawsze jest ktoś w domu). 1 z Hippa (łyżeczka i jakieś herbatki) i 2 z Gerberka (słoiczki, soczek, kaszki). Zobaczę dopiero w weekend.
A co i z czego przyszło do Ciebie?

• Mamusia
anita123 napisał(a):
Cześć Madziu 🙂
Do mnie też podobno przyszły 2 paczki - wczoraj moja mama mówiła mi przez telefon 🙂 (przyszły na adres moich rodziców, bo taki podałam w szpitalu jak wypełniałam ankiety - bo byliśmy w trakcie przeprowadzki - a do rodziców to zawsze taki pewniak - zawsze jest ktoś w domu). 1 z Hippa (łyżeczka i jakieś herbatki) i 2 z Gerberka (słoiczki, soczek, kaszki). Zobaczę dopiero w weekend.

te pierwsze dwie co u ciebie a dzisiaj mi przyszło z NUTRICIA z poradnikiem żywienia słoiczek i kaszki herbatki i mleko 🙂

co tam u ciebie jak malutka?

• Mamusia
magda123 napisał(a):
anita123 napisał(a):
Cześć Madziu 🙂

te pierwsze dwie co u ciebie a dzisiaj mi przyszło z NUTRICIA z poradnikiem żywienia słoiczek i kaszki herbatki i mleko 🙂

co tam u ciebie jak malutka?

Dziękuję Madziu - nawet dobrze 🙂
Mała je, śpi, rośnie, bawi się i śmieje 🙂 Gdyby jeszcze te kupki 🥴 były lepsze to by wszystko było ok, ale nie będę zanudzać.... Szczepienie przeciw Pneumokokom przeszła dobrze - bez negatywnych objawów - teraz kolejne to normalne 5 kwietnia, a to Pneum. - 26 kwietnia. Trochę przeżywam to, że ma przez nas dodatkowe kłucia - że wymyśliliśmy sobie tą dodatkową szczepionkę .....brrryyy
Ostatnio troszkę zaczyna marudzić przy jedzeniu tego okropnego mleka- ale na razie jeszcze nie może jeść nic innego - lekarka stwierdziła, że dopiero po 5 miesiącu zaczniemy coś wprowadzać.... 🥴
A ta pogoda to nas wnerwia - niby ciepło, ale strasznie wieje - nie można iść na spacerek....strach żeby nie przeziębić Bąbla.....Biedna Kamilka- Nadie dopadło wstrętne choróbsko 😞

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
a dlaczego mi nic nie przychodzi buuuuuu 😠 przecież też wypełniałam ankiety w szpitalu.... 😞
😁 😁 😁

Iwonko - nie smuć się 😉 Do Ciebie też przyjdą paczuszki 🙂 Majusia o kilka dni później się urodziła to może później dojdą....... 🙂
Ja bym się z Tobą podzieliła hihi- gdybyśmy bliżej siebie mieszkały 🙃Bo i tak moja Nadulka na razie nie może jeść nic innego niż mleczko 🥴 Paczuszki będą na nią czekały....

• Mamusia
anita123 napisał(a):
Madziu - a jak ma się Twój Mały Mężczyzna?

mój Kamil cały czas się śmieję co by nie zobaczył to rogal na buzi 😁 😁 a najbardziej się uśmiecha do Angelki jak ją widzi lub słyszy 🙂

Iwona jak urodziłam Angelke też wypełniałam formularze ale jej nic nie przychodziło a teraz jestem w szoku ,że tego aż tyle jest 🙂

Madzia śliczne dziewczyny! i jak się kochają 😉
chyba wszystkie te nasze maluchy takie śmieszki są, moja też się śmieje do wszystkiego a teraz nawet do tych "dziwadeł" z rozmów w toku he he 😁
a jeśli chodzi o te "próbki" to może oni wysyłają tylko do wybranych osób? przyjdzie to ok ,nie to nie 😜 mało ważne.. 😉