Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
u nas ok, natalka odkad je zupki to robi kupki, juz takie bardziej zwarte 😉 poza tym rosnie jak na drozdzach i jest sliczniutka, jak znajde wiecej czasu to przesle Wam fotki mojej gwiazdy. Zmartwila mnie ostatnio jedna kupka bo byla koloru zielonego a to napewno nie dobrze, czekam na kolejna, jak sie powtorzy to do lekarza musze sie udac a TERAZ MUSZE ZMYKAc

• Mamusia
No wreszcie mam chwile dla siebie 🙂 tzn dla Was! 🙂
Bylismy dzis u tesciów , pomyłam okna , pospacerowałam z małą i obiadek zrobiłam i jakos dzionek zlecial 🙂 jutro juz piątek 🙂 ciesze sie bo do wyjazdu do Polski zostało 13dni 🙂

ogolnie powiem Wam ze zmeczona jestem 😞 a nie wspomne ze w domu mam duzooooo do ogarniania i do prasowania! uhhh uwielbiam to 😞

Gogr kurde jestem w szoku jaki duzy chlopczyk ! zdrowo sie chowa 🙂

Iwonka moja mała tez po obiadkach ma zwartą kupke a co lepsze zaczyna ona coraz milej pachniec 😁

• Mamusia
Cześć Mamusie 🙂
Kamilko - fajnie, że już z Nadusia lepiej 🙂
Witam nową mamę listopadową - Klaudie 😉
Madziu - widzę, że Twój Maluszek to taki łakomczuszek 😁
Gosiu - ale ten Twój Mati to olbrzymi Mężczyzna 😁 Moja jak na dziewczynkę to też chyba dużo waży - 7100g, ale jest krótka, więc taki Pysio jest z Niej.... 🙂
Iwonko1 - dobrze, że Malutkiej uregulowały się kupki (tzn. że robi) - ja chciałabym i Iwonka pewnie też - żeby kupki naszych Dziewczynek były gęstsze i ładniejsze....
Co do zołzy to u mnie też zawitała z 5-dniowym opóźnieniem.....
A my codziennie jesteśmy w przychodni: we wtorek Nadia miała mieć szczepienie, ale nie miała; w środę rano badania krew i mocz, popołudniu odbiór wyników; dzisiaj znów byłyśmy u pani doktor i wreszcie Nadia jest zaszczepiona. Wyniki badań są w normie - więc lekarka zadecydowała zaszczepić......I jeszcze mamy nic nowego nie wprowadzać do jedzonka - jeszcze 2 tyg. i jak nadal Mała będzie pluła, płakała i nie będzie chciała jeść to może zmienimy mleko (we wtorek mamy się znów pojawić u lekarki...uff). A tak w ogóle to dzisiaj na szczepieniu była super dzielna - nawet nie zdążyła zapłakać, a było po wszystkim 🙂 🙂 🙂
A w dodatku Tata zrobił nam dzisiaj niespodziankę - ma jutro urlop i dzisiaj jak wrócił z pracy - szybko spakowaliśmy się i przyjechaliśmy do dziadków 😁 (a mieliśmy wcale nie jechać na ten weekend do rodziców).
Kolorowych snów 🙂

• Mamusia
dzien dobryyy! 🙂
młoda funkcjonuje dzis juz od 7 🙂 wziełam ja do lóżka i udawalam ze nie słysze jak puszcza baki śliną i wydaje dziwne dzwieki 🙂 przetrzymałamm ja tak chyba z 30 min 🙂 cholera mała nie da sie wyspac heh 🙂
Kurde dziewczyny musze Was poznac troszke porozglądac sie po profilach bo nic nie wiem za bardzo o Waszych dzieciaczkach.
buziaki!

Riki tiki 😁
mam w ch.. roboty i wesoło mi:P
Klaudia - do prasowania to Magdę wynajmujemy 🙂ona lubi:P też by mi się teraz przydała bo sterta prania czeka..

a ja wkur.. jestem:/ byłam dzisiaj w GOPS.. złożyć papiery o płatny wychowawczy.. i normalnie szlag mnie trafia jaki te pindy tam burdel mają! Jak podpisałam umowę to wszystko im zanosiłam bo wiem, że takie zmiany trzeba zgłaszać! - umowę, zaświadczenie za pierwszy pełny m-c.. a teraz co? one tego nie mają 😮 najpewniej nie wpięły od razu i zgubiły a teraz to wygląda tak jakbym ja zataiła dochody 🤢 na szczęście po przeliczeniu jeszcze raz i tak nam nie przekracza więc nic nie będę zwracać tylko te papiery doniosę.. ale nie powinno tak być!:/

wrrr... co tam? 🙂

aj.. i się zdenerwiłam i zapomniałam co Wam miałam odpisywać 😁 to idę prasować i jak się uda to wpadnę potem bo znając życie nikogo nie ma:P

Hej wszystkim 🙂ale pogoda masakra wieje jak cholera 😉 a miałam dziś iść na solarium 🙂 dawno nie byłam-ale przez ta pogodę nie chce mi sie z domu wychodzić 😞

magda123 napisał(a):
GoGr napisał(a):
łobuz:P
ale idę go rozłożyć na leżaczku koło deski do prasowania:P zatkam gryzakiem i może się coś uda zrobić 🙂

hehehe myślisz ,że długo tak wytrzyma?? bo mój tylko 5 min. samotnej zabawy i ch... muszę się nim zająć 😁

Wytrzymał 😁 całą godzinę ;p;p

no i co taka cisza?...

pogoda do dupy:/ Matik śpi.. Kubek cuduje 😁
a ja sobie źle podźwigałam i wracają bóle pleców powoli... 😞
mam plan:P położyć się dzisiaj spać razem z dziećmi 😁 ani minuty później 😁

co tam kobitki? pogoda do dupy a mnie sie nie chce nic zrobić....odkładam na jutro 😜 a jutro będę chodzić wkurzona, że mam kupę roboty...
Majka zjadła mi dzisiaj coraz więcej marchewy...może się nauczy powoli 😉 a tak bym jej chciała dać jakiś deserek z jabłuszka np pewnie by polubiła od razu ,czy soczek jabłkowy 😆 cóż jak nie mogę... 😞

hehe 🙂 to ja chłopaków przyzwyczaiłam, że jak ich wykąpię to kładę do łóżek i sami zasypiają 🙂

ja na brzuchu bo "na dobre.." oglądam:P więc przy okazji wpadam 😁 hehehe

Mój też gryzie i wpycha do buzi co może... dziąsła twarde jak kamienie ale nic nie opuchnięte.. więc nie wiem o co kaman..
ale nawet nie dokuczają tak bardzo więc jeszcze nie narzekam 🙂