Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dorotaa napisał(a):
Gosia a Aqula czemu urodziła tak szybko?
Coś było nie tak?

Aga to już od kilku miesięcy na podtrzymaniu była... Ona poroniła pierwszą ciążę...
No i w szpitalu cały czas pod kroplówką żeby jak najdłużej dotrzymać...

Wiesz, że nawet nie mam czasu się zastanowić czy jakieś objawy mam;p
Tak mi leci.. sprzątanie, prasowanie, Kubek.. a mój cały czas na nockach więc musze radzić sobie sama... do tego Kuba chory jeszcze..

Pisała mi właśnie Aga, że mały już nie jest w inkubatorze 😉 i karmi go piersią a jak wyniki będą dobre to we wtorek do domku idą 😉

A Ty jak tam Mamuśka? Czytałam, że małego ból brzuszka męczy.. przeszło mu już??

• Mamusia
na razie odpukać dzisiaj wszystko jest w porządku i mam nadzieje ze tak zostanie ☺️ Fajnie że Agula i Pati uż mają swoje maluszki teraz czekam na info że wy kochane zwierzaczki już się rozpakowałyście 😁 e kurde Gocha na nic czasu nie mam a chodzę wymaltretowana strasznie dospać nie mogę 😁

Oj jak mi się mały wypycha 😉 Aż miło 😁
Dzisiaj Kub wreszcie sam zasnął;D Boże.. jak ja długo czekałam aż to nastąpi.. od jakiegoś czasu musiałam się nieźle olulać... i jeszcze budził się w nocy nie wiedzieć czemu.. Mam nadzieje, że znów zacznie przesypiać całe 😉

Kama zostań;D wymasujemy Cię 😁

Gosia ja to sobie nawet nie wyobrażam co będzie jak urodzę... Już padam z sił przy jednym a co dopiero jak będzie ich dwóch.. Ale damy radę 😉
Teraz moja kolej;p ja mam termin na dzień po Pati to jak ona dzisiaj urodziła to ja chcę jutro 😜 😜

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Oj jak mi się mały wypycha 😉 Aż miło 😁
Dzisiaj Kub wreszcie sam zasnął;D Boże.. jak ja długo czekałam aż to nastąpi.. od jakiegoś czasu musiałam się nieźle olulać... i jeszcze budził się w nocy nie wiedzieć czemu.. Mam nadzieje, że znów zacznie przesypiać całe 😉

oj ty to naprawde jesteś zdolna kobieta tylko cie podziwiać 🙂