Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
mało tego ona jak jedzie na weekend do moich rodziców to ja non stop dzwonie 😁 😁 😁 a mieszkają 3 km. dalej od nas 😁
nie ma co sie dziwic ...ona jeszcze malutka jest...mój ma 7 lat...i traktuje go czasem jak by miał 2 🙂...cały czas jest dla mnie maluszkiem 🙂

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
magda123 napisał(a):
mało tego ona jak jedzie na weekend do moich rodziców to ja non stop dzwonie 😁 😁 😁 a mieszkają 3 km. dalej od nas 😁
nie ma co sie dziwic ...ona jeszcze malutka jest...mój ma 7 lat...i traktuje go czasem jak by miał 2 🙂...cały czas jest dla mnie maluszkiem 🙂

jak to mówią dzieci dla swoich rodziców zawsze będą maluszkami nieporadnymi 😁 😁 😁

magda123 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
magda123 napisał(a):

jak to mówią dzieci dla swoich rodziców zawsze będą maluszkami nieporadnymi 😁 😁 😁

no właśnie 🙂 🤢 🤢

Kurde i nie zapowiada się żebym rodziła;p Ale rano użyłam przyspieszacza 😁 w końcu nie było go w domu trzy noce to trzeba było nadrobić;D ☺️ ☺️

Co do tego, że Pati piczka boli.. to strasznie jej współczuję - widziałam jak się męczyła dziewczyna, która popękała... Madzia a Pati tylko popękała czy pękła mimo nacinania?? Biedna bo najgorsze przed nią.. szwy najbardziej dają popalić w 2, 3 dobie..:/

A i gratulacje;D skoro połowa torby już spakowana to możesz się brać 😁 Ja wczoraj nawet już szlafrok dopakowałam i nie wiem na co ten mój mały czeka 😉 Ale popracujemy nad nim z tatusiem wieczorem;D ☺️ ☺️

W ogóle to mogłaby któraś wpaść;p bo Kuba wygląda na to, że zasnął a ja mam dzisiaj lenia i nie bardzo chce mi się cokolwiek robić;p

magda123 napisał(a):
nie wiem czy popękala mimo nacinania 🤨 a tak a pro po skoro rano użyłaś przyspieszacza to może cię wieczorem lub w nocy złapie jak Gochę 23 😁 😁 😁

E to zanim złapie to chcę użyć jeszcze raz;D bo mi ochota nie przeszła 😜 ALbo raczej przyszła znowu;p 3 dni w końcu nic nie używałam 😜:P ☺️ ☺️

magda123 napisał(a):
kurde młody mnie tak torpeduje ,że szok 😉 chyba robi imprezę pożegnalną na starych śmieciach 😁 😁 😁

A mi dzisiaj nawet spokojnie 😉 kilka razy tylko mocniej nóżkę wysadził 😉 Za to wczoraj wieczorem i w nocy to chciał się wściec 😉

• Mamusia
GoGr napisał(a):
A w ogóle to nie wiem czy czytałaś, że Aga prawdopodobnie we wtorek wyjdzie z małym do domu;D Michas już nie leży w inkubatorze i nasza mamuśka karmi go już cycem 😉

no wlaśnie czytałam super 😁 będą w domu to szybciej do siebie Aga dojdzie 🙂 bo nie ma to jak własy dom i własne łóżko 😁