Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

magda123 napisał(a):
wiesz co ja wcześniej wstałam ale o 9 dałam Adziuli tabletkę musiała 30 min. czekać aż zje i tak nam zeszło wcale bym jej nie zawozila ale jak chciała to chociaż na te pare godz. 🙂

możesz być ze mnie dumna wczoraj spakowałam torbę to znaczy nie wszystko ale połowe mam 😜 😁

Madzia ...no to sie ciesze 🙂...dobra i połowa 🙂 hehehe 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
jak wybierzesz jakieś ręczniki to wstaw linka zobacze co tam wybrałaś dla Nadii 🙂
o ile wybiore przed chwila byłam zdeceydowana a teraz już sama nie wiem za duzo sie naoglądałam... ale jak wybiore to pokaże napewno 🙂

magda123 napisał(a):
wczoraj pati pisała do mnie ,że ją pipka boli 😞 ale ja miałam wyciszony tel. i dopiero dzisiaj odczytałam wiadomość ☺️

hehehe no musi bolec niestety 😞dziwne by było jak by nie bolało 😁 😁 😁 😁 😁..biedulka...ale juz ma wszystko za sobą 🙂i małego a to najważniejsze 🙂

magda123 napisał(a):
ty to jesteś tak samo niezdecydowana jak ja 😁 😁 😁 😁 ja jak za dużo sie naoglądam to już koniec

własnie mam to samo 🙂jak bym dalej nie oglądała...to bym pewnie już kupiła a teraz już nie wiem...może zostawie ...to na pózniej 🙂

magda123 napisał(a):
ale podobno Pati strasznie popękała..... ale napisałam jej dzisiaj ,że po boli i przestanie 🙂 ale na razie cisza nic nie odpisała 🙂 może małym jest zajeta 🙂
...uuu biedulka 😞 z każdym dniem będzie lepiej 🙂...pewnie zajęta...albo śpi sobie 🙂

• Mamusia
dla tego ja nie lubię chodzić na zakupy 🙂 tylko wchodzę biorę pierwszą rzecz sprawdzam płacę i wychodzę 😁

a co do skurczy to ja wczoraj miałam takie średnie nie mocne i nie lekkie 🙂to mój stwierdził ,że on sie chce wyspać bo nie ma zamiaru wstawać w środku nocy 🙂 🙂kochany co??

magda123 napisał(a):
dla tego ja nie lubię chodzić na zakupy 🙂 tylko wchodzę biorę pierwszą rzecz sprawdzam płacę i wychodzę 😁

a co do skurczy to ja wczoraj miałam takie średnie nie mocne i nie lekkie 🙂to mój stwierdził ,że on sie chce wyspać bo nie ma zamiaru wstawać w środku nocy 🙂 🙂kochany co??

hehehe dobre...ach ci faceci 🙂) 😁 😁 😁 😁 😁...ale widzisz cos sie zaczyna dziac...i to normalne...ale każde takie objawy...jednak dają do myślenia ...prawda??

• Mamusia
wiesz co ja przy pierwszej ciąży nie miałam nic dosłownie nic nawet nie wiedziałam co to jest skurcz 🙂 dopiero jak mnie podłączyli pod kroplówkę to sie przekonałam 🙂 a dzisiaj mnie nic nie boli kłuje 🙂i takie boleści przepowiadaja ,że może coś się dziać dzisiaj albo za tydzień 🙂

magda123 napisał(a):
wiesz co ja przy pierwszej ciąży nie miałam nic dosłownie nic nawet nie wiedziałam co to jest skurcz 🙂 dopiero jak mnie podłączyli pod kroplówkę to sie przekonałam 🙂 a dzisiaj mnie nic nie boli kłuje 🙂i takie boleści przepowiadaja ,że może coś się dziać dzisiaj albo za tydzień 🙂

no właśnie tak jak mówisz...nie wiadomo czy to moze już czy tylko sie wszystko przygotowuje do porodu...za pare dni 🙂...ja też w poprzedniej ciąży dostałam tą kroplówke...to dopiero bolało 😞 😁 😁

magda123 napisał(a):
a co do wyspania mojego męża to i tak sie nie wyspał bo Adziulka w nocy płakała i go obudziła 😁

powiem ci że mój mały też...w nocy sie krecił i płakał przez sen...myslałam ze go coś boli ale mówił że nie 😉

magda123 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
wył.w pizdu 🙂..to alegro...bo sie tylko denerwuje 😁 😁 😁...jak ochłone to znowu zajrze i poszukam hehehe 😁 😁 😁

heheeh za dużo wszystkiego??

dokładnie...pózniej poszukam już to wył. 🙂

magda123 napisał(a):
powiem szczerzę ,że nie chciałabym iść wcześniej niż jak mam się stawić do szpitala 🤨 bo z ledwością dziecko przekonałam ,że w domu musi być a jak pójdę wcześniej to znów powie ,że ją okłamałam 😞

ja ci powiem że już tak też mi się nie śpieszy wcale....nie lubie szpitali...i zdałam sobie sprawe że fajnie byc w domu...do tego ta szkoła...zawsze ja przygotowuje dzieci do szkoły...ciuchy lekcje...a boje sie że mój tak sobie nie da rady jak ja...i to mnie przeraża chyba 😞tzn...dawał sobie rade bo nie raz byłam w szpitalu...ale nie wiem mysle że ja to robie lepiej 🙂nie wiem czy to ci dobrze wytłumaczyłam 😁 😁 😁

magda123 napisał(a):
moja mówiła,że ją gardełko boli w nocy oczywiście ale mnie sie wydaję ,że ona wymyśla ,żebym do szpitala nie jechała 😉 bo zani ja zawiozłam do przedszkola to się pytała klika razy czy ją odbiorę 😜

pewnie masz racje...dzieci tak potrafią i się boją co to będzie jak ciebie przy niej nie ma 😞

magda123 napisał(a):
dobrze wytłumaczyłaś mam te same obawy 🙂 ale cóż w końcu to tata i musi sobie poradzić 😜

wiadomo 🙂...ja to bym chciała iśc na weekend...i by nie długo trzymali w szpitalu 🙂to będe spokojniejsza 🙂