Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MOJA MAŁA TEŻ GRZECZNA NA SZCZĘŚCIE ...WYOBRAZ SOBIE ZE JAK WYSZLISMY ZE SZPITALA TO PRZEZ 3 DNI NIE MOGŁAM NIC ZROBIC BO MAŁA CIAGLE NA RECE CHCIAŁA PŁAKAŁA....MASAKRA CAŁY CZAS SIE ZASTANAWIAŁAM CO JEJ MOZE BYC....I W KOŃCU ZACZEŁAM CZYTAC ULOTKĘ OD LEKÓW KTÓRE DOSTALISMY DO DOMU...A TAM PISZE DZIECKO MOZE BYC NIE SPOKOJNE I NERWOWE....ODSTAWILISMY LEKI I WSZYSTKO WRÓCIŁO DO NORMY...JEST DALEJ TAKA GRZECZNA JAK BYŁA...A TAK TO MADZIA DZIECKA NIE POZNAWAŁAM, TYLKO RECE I NIC WIECEJ 😞

magda123 napisał(a):
taki niespokojny jest 🙂ale damy rade 🙂
a ty jak tam dalej okupujesz w nocy lodówkę 😁 😁 😁

PEWNIE ŻE DACIE RADE 🙂
CO TY MADZIA JA NA KOLACJE NIC NIE JEM TYLKO CZASAMI,ŚNIADAŃ TEŻ NIE JADAM DOPIERO KOŁO 12 COŚ PRZEGYZE:
)

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
magda123 napisał(a):

PEWNIE ŻE DACIE RADE 🙂
CO TY MADZIA JA NA KOLACJE NIC NIE JEM TYLKO CZASAMI,ŚNIADAŃ TEŻ NIE JADAM DOPIERO KOŁO 12 COŚ PRZEGYZE:
)

hehe to ja też koło 12 jem 🙂 a kolacje zależy kiedy 🙂

magda123 napisał(a):
ja piernicze i daj tu leki dziecku 🤨 ja tak z Angelką miałam histeria i nic więcej wpadała w taką złość ,że normalnie szok odstawiłam leki inne dziecko 😉

NO WŁAŚNIE MIAŁAM TO SAMO....NAWET DO WC NIE MOGŁAM IŚĆ...BO PŁACZ BYŁ...WYSTRASZYŁAM SIĘ ŻE DZIECKO PO TEJ CHOROBIE JAKIS SZOK PRZEŻYŁO I JEJ TAK ZOSTANIE...ALE NA SZCZĘCIE WSZYSTKO JUŻ OK.... 🙂

magda123 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
magda123 napisał(a):

PEWNIE ŻE DACIE RADE 🙂
)

MI WAGA JUŻ PRAKTYCZNIE WRÓCIŁA Z PRZED CIĄŻY 🙂 NARESZCIE 🙂 A TY JUŻ TEŻ DOSZŁAS DO SIEBIE PRAWDA 🙂 😁

hehe to ja też koło 12 jem 🙂 a kolacje zależy kiedy 🙂

magda123 napisał(a):
ja to myślę ,że to są zbyt silne leki na takie dzieci 😲 ale kłócić się z lekarzem nie będe a co zrobie to moja sprawa 🙂

MY MIELIŚMY STERYDY....I TERAZ CO 3 DNI ROBIMY BADANIA KRWI BO MAŁA MA PŁYTKI KRWI JEST ICH STRASZNIE DUŻO I TO SĄ OBJAWY SILNYCH LEKÓW 😞

magda123 napisał(a):
tak ja już doszłam do swojej wagi 🙂na szczęście bo źle się czułam z tymi kg. 🙂 uciekam bo młody się denerwuje i muszę pomału kurczaczka doprawić 🙂będę potem 😘

OK TO JA TEZ LECE SPRZĄTAC 🙂PA

nareszcie dostałam @ mojemu się upiekło hehe 😁 a czuję się okropnie tak mnie wszystko boli...
dobrze,że wczoraj okna pomyłam, poprałam i wyprasowałam firanki (nie cierpię PRASOWAĆ!!!!) bo dzisiaj bym chyba skonała 😞
Magda Ty chudzielcu pokaż swoje kości jak już wróciłaś do swojej wagi bo na tym zdjęciu z nk z Sylwestra to strasznie chuda byłaś hehe 😜
mnie jeszcze 5 kg zostało i waga chyba stoi bo ciągle przed tym okresem coś podjadałam

kamusia1981 napisał(a):
magda123 napisał(a):
ja piernicze i daj tu leki dziecku 🤨 ja tak z Angelką miałam histeria i nic więcej wpadała w taką złość ,że normalnie szok odstawiłam leki inne dziecko 😉

NO WŁAŚNIE MIAŁAM TO SAMO....NAWET DO WC NIE MOGŁAM IŚĆ...BO PŁACZ BYŁ...WYSTRASZYŁAM SIĘ ŻE DZIECKO PO TEJ CHOROBIE JAKIS SZOK PRZEŻYŁO I JEJ TAK ZOSTANIE...ALE NA SZCZĘCIE WSZYSTKO JUŻ OK.... 🙂

wiesz Kamilka to mogł być też taki szok po pobycie w szpitalu...moja Amelka tak miała gdy była malutka i leżałyśmy w szpitalu, Nadia jest już coraz mądrzejsza więc wszystko możliwe ....moja Majka przed szczepieniem śmiała się do lekarki i pielęgniarek a po szczepieniu też do wszystkich z wyjątkiem tej pielęgniarki która ją kuła ,na jej widok zaczynała plakać..... Melka natomiast jak miała zapalenie ucha a miała 2-3 m-ce (nie pamiętam dokładnie) to gdy tylko ciotka, która dawała jej zastrzyki pojawiała się w drzwiach pokoju zaczynała płakać....dzieciaczki mają już swoje rozumki , są może bardziej mądre niz nam sie wydaje 🙂

• Mamusia
babolki ugotowałam mojemu zupkę marchewka z mięskiem tzn ze skrzydełkiem kurczaczka i powiem wam ,że nie zmieliłam jej aż tak bardzo tylko zrobiłam gęstrzą i młody zjadł pół porcji 🙂 jestem z niego dumna i teraz nie wiem czy to przez to ,że było mięsko czy że zupka była gęsta ale ważne ,że zjadł z apetytem 🙂

mojej Mai też zaserwowałam właśnie marchewkę ale zjadła łyżeczkę która następnie wypluła.... 😁 powoli powoli sie moze nauczy 😉 a teraz zjada moja rękę bo siedzimy przy kompie

• Mamusia
Haloo Mamusie i dziziusie 🙂
jeszcze nie czytalam co u Was bo czasu aktualnie malo mam u tesciow w domu jestem i sprzatalam im dzis 🙂 bo oni na urlopie sa na Punta Canie 🙂 zazdroszcze im ech,
napisze do Was jak wroce do domku i poczytam i odpisze na posty
ślemy buziaki z Jasmin