Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aga, nie mów mi o dentyście... Ja niby mam wszystkie zęby wyleczone, ale się boję że jakiś pójdzie 😞
Ktoś widzę sugerował bliźniaki... i się śmiał ze mnie hahaha 😁 Miałam już tyle usg, że by mi wykazało, także proszę mi nie mówić o żadnych bliźniakach 🙂 Bo to by mnie dopiero przerosło. Kasia, dawaj fotkę, ale ostatnio jak Cię widziałam to miałaś duuuuży brzusio 😁 Widzisz go na co dzień, także nie widzisz różnicy 🙂

• Mamusia
Ola uciekła, a chciałam jej napisać żeby swojego tez wysłała 😁 To dziewczyny liczymy na Was jutro 😁
A to mój nagi brzuch 😉 Ja przecież żartowałam, że się ze mnie śmiejecie hihi 🙂
Przy takim brzuchu, to moje wielkie cycki wydają się takie małe hahaha 😁
Kasia, twój też sporawy 🙂 Pamiętasz- ten sam model brzucha 😁

[URL=http://img826.imageshack.us/i/24tc.jpg/][IMG]http://a.imageshack.us/img826/9828/24tc.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Witam Brzuchatki 🙂 Ja właśnie dosiadłam się do komputera bo mąż do pracy poszedł więc będę nadrabiać zaległości bo widzę, że trochę się napisałyście 🙂 Dopiero co zjadłam hamburgera z frytkami i surówką a tu mnie baton Mars kusi 😜 Dobra zabieram się za czytanie 😉

• Mamusia
Bo Ty masz bliźniaki - dziewczynkę i chłopaka i raz się pokazuje jedno, raz drugie i lekarz nie może stwierdzić co tam się kryje, bo za każdym razem jest co innego 😁
Wiesz, u mnie siusiak może być pępowiną, także wiesz 😉 haha
Marta, nadrabiaj, dużo nie ma 😁 Ja lecę do łóżeczka, także życzę miłej nocy i kolorowych 🙂 😎

• Mamusia
W końcu nadrobiłam te 20 stron 🙂
Brzuszki macie boskie i takieee dużeee 🙂 🙂 🙂 Ja muszę w końcu sobie jakieś zdjęcie zrobić w stawić na NK 😉 Kasiu u mnie ten sam problem- pępek całkiem na wierzch wyszedł heh 😁 Wręcz taki spiczasty się zrobił...macica jest powyżej pępka i stąd to się wzięło 😉
Ja jednak zjadłam tego Marsa i mam zgagę. Ostatnio bardzo często mi dokucza, niemalże codziennie 🤨 Poza tym dzisiaj mnie coś bolało w okolicy pępka- wiecie co to może być ?????

• Mamusia
A dzięki właśnie wyszłam 🙂 Mała zawsze tak mocno kopie chociaż woda letnia chyba lubi kąpiele albo aż tak nienawidzi hi hi hi. Nie ma się czym martwić co do bóli koło pępka 😉 Ja też się na początku przestraszyłam ale nawet mama mi mówiła, że to normalne i ona też tak miała 🙂 🙂 Ja zaraz idę się położyć bo coś się zmęczona czuję chociaż nic nie robiłam ha ha ha.

• Mamusia
Moja mała w wodzie jest z kolei bardzo spokojna więc nie wiem czy to oznaka że jej sie podoba czy może nie- trudno jest to zinterpretować więc przekonamy sie fizycznie po porodzie kiedy będziemy kąpać nasze dziewuszki 🙂
Ja też będę zmykać spać więc kolorowych snów dla Was 🙂Dobranoc 😉