Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Czekam na męża cały czas,bo jest na radzie sesji miasta,ma znajomego posła i ten będzie poruszać sprawę wyłudzania przez Universum pieniędzy za dochowanie osoby zmarłej do grobu,który był opłacony nawet na 100 lat.Od Andrzeja chcieli 4 tys,mimo,ze jest rachunek,że grób rodzinny jest opłacony do 2060 roku 🤪
Dziadka pochowaliśmy na polu urnowym i stąd ta sprawa,bo nie mkieliśmy tak nagle tyle siana,chcemy odszkodowanie od zakładu i ponowne pochowanie już w grobie.
Cały dzień sama z małym,już na łeb dostaję 😞

naylaaa napisał(a):
Dziewczyny 😞

Chce mi się coś słodkiego 😞 😞 😞
A nie chce mi się ruszyć mojej tłustej dupy 😞

Ada, z Poznania masz do mnie najbliżej ze wszystkich........................ więc liczę na Ciebie 😁
Ciężarnej się nie odmawia 😎

Nina jest problem....bo ja mam ochotę na coś czekoladowego i nie mam jak wyjść do sklepu 🙃

Nina wpadaj do mnie do Sztumu ja mam ciasteczka korzenne całą paczkę snikersów sok porezczkowy leczo i ciepłe bułeczki i sernik:P hahaha zabieraj reszte po drodze i comone do mnie ... 😮 mąż by padł jak by zobaczył tyle brzuchów naraz 😁 ale by dla nas poleciał jeszcze po mleko i kakałko:P

Ola88 napisał(a):
😮 znów miałam skurcz... eh... jutro chyba pójdę do lekarza prywatnie niech zobaczy co się dzieje...;/ 🤢

Ola to pewnie skurcze braxtona-hicksa i to normalne,ale dla pewności idź,niech sprawdzi

Ola88 napisał(a):
Nina wpadaj do mnie do Sztumu ja mam ciasteczka korzenne całą paczkę snikersów sok porezczkowy leczo i ciepłe bułeczki i sernik:P hahaha zabieraj reszte po drodze i comone do mnie ... 😮 mąż by padł jak by zobaczył tyle brzuchów naraz 😁 ale by dla nas poleciał jeszcze po mleko i kakałko:P

Ola dawaj ten sernik 😠 😁....jeju jak ja kocham sernik,ale mi ochoty narobiłaś 🤢

Właśnie znalazłam kombinezon,który Oskar nosił zimą,tata mu kupił rozm.80,czyli za duży i mu rękawy podwijałam i wiecie,ze będzie teraz dobry 🤪,pewnie nie na całą zimę ale na połowę,a jest ładny no i mąz zaszalał i wydał w H&M 169 zł na niego 🤪

• Mamusia
To masz już z głowy kombinezon na zimę dla Oskara 🙂 No, zaszalał tatuś 🙂
Sernik 🤪 🤪 🤪 gdybyście spróbowały sernika mojej mamusi to byście wtedy dopiero pokochały sernik 😁 Ja zamawiam snickersa i sernik 😁
Moja chęć zjedzenia jest tak ogromna, że ubrałam się i lecę do sklepu po coś słodkiego i kiwi 😁 Bo u mnie ostatnio kiwi jest w modzie 🙂

naylaaa napisał(a):
To masz już z głowy kombinezon na zimę dla Oskara 🙂 No, zaszalał tatuś 🙂
Sernik 🤪 🤪 🤪 gdybyście spróbowały sernika mojej mamusi to byście wtedy dopiero pokochały sernik 😁 Ja zamawiam snickersa i sernik 😁
Moja chęć zjedzenia jest tak ogromna, że ubrałam się i lecę do sklepu po coś słodkiego i kiwi 😁 Bo u mnie ostatnio kiwi jest w modzie 🙂

Nina podrzuć mi coś!!!!!!!!!!Ja nie mam jak wyjść,bo mały zaraz kąpać a męża nie ma 😞

• Mamusia
A apap można brać?? Chyba tylko paracetamol 😁 Ja przed ciążą to byłam taką malutką lekomanką 😉 Tabletki od bólu musiały być w mojej apteczce, a teraz żadnych leków nie biorę (oprócz witamin i żelaza) i żyję 🙂 Mnie też po dzisiejszym bieganiu po mieście tak ciągnęło w dół i pomyślałam, że chyba przesadziłam 🤔
A co do ciężarnych to rzeczywiście nadzwyczaj często je teraz widzę 🙂 Kupiłam dwa razy Prince polo........... XXL 😁 🤪 🙃 A co się będę ograniczać do krótkich wafelków 😁
I woreczek ciastek przekładanych masą śmietanową, chyba mnie zemdli jak to zjem 😁 No i kiwi było jedno twarde w całym Społem 😠

• Mamusia
Boże Wy ciągle o jedzeniu a mi już ślina leci !!! Nie mam tak dobrze jak wy i nie mam polskich produktów 😞 W polskim sklepie jest mały wybór i jeszcze drogo 🤨 Mam ochotę na mieszankę wedlowską albo jakieś cukierki czekoladowe mniammmmm...... U mnie byłam znajoma na kawie i tak się zasiedziałyśmy 🙂