Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja się smaruję Oskara ale tylko ramiona,zeby nie spalić,w sumie to przez te spacery to jestem już łądnie opalona,tylko nogi blade,bo od niedawna dopiero kupiłąm kr.spodenki 🙂
no w samochodzie to sobie nie wyobrażam 😞

• Mamusia
Aduś napisał(a):
Ładne imię 🙂
No to mamy Beatkę,Ninę,Kasię...a jak Kropeczek ma naimię?

Kropeczek ma ma na imię Agnieszka 🙂
Moja mama ma na imię Nina 😉 U nas jakies 20 stopni i słoneczko, więc jest ładnie.
Adus, ten pomysł z pisaniem po imieniu całkiem mi sie podoba, tak bardziej koleżeńsko jest wtedy 🙂

• Mamusia
Smarujcie sie kobitki smarujcie bo w ciąży łatwo sie robia przebarwienia a likwidacja ich jest bardzo kosztowna. Po pierwszej ciąży zostało mi kilka pajączków więc poszłam do gabinetu zeby poprawic stan skóry. doktor sprawdziła oceniła i mnie zaskoczyła ze mam odwodniona skórę a sporo pije no i stosuje dośc dobre i nietanie kosmetyki ale bez filtrów... no i skóra cierpi. Zeby cokolwiek zrobić ze skóra muszę najpierw pozamykać naczynka a to 800zł za zabieg a tych MUSI być co najmniej 4 🤪 więc lepiej zapobiegać niz leczyć i płakać.

No ja też bladziutka,dlatego mam problem teraz z włosami,bo tak mogłabym szmponetką na ciemny a tak to dupa 😞
A na poparzenia trzeba uważac,ja się w tym roku o dziwo nie spaliłam,tylko powoli opalałam

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
To chyba w Szkocji nie ma upałów :P Bo w Polsce jest lato jak nigdy 🙂

No w Szkocji nawet jak jest gorąco to zawsze wieje wiatr 🙂
Ja niestety jak pracowałam przez 3 sezony przy sprzedaży okularów to sie spalałam co roku 😠 Mam w rodzinie 70% chorób nowotworowych więc bez komentarza...

• Mamusia
Aduś napisał(a):
Beatko kochana pogubiłąś się,Nina pytałą co chciałabyś mieć-syna czy córkę

Aaaa 🙂 Tak jak kiedys wspominałam, tym razem zupełnie mi obojętnie. Jak będzie chłopak to nie będe musiała ciuchów i zabawek kupować no i Maks się ucieszy a jak córa to dla mnie pociecha. Tak ze obojętnie, dla męza chyba też.
Kurka, znowu brzuch boli.

Ojoj to niedobrze,musisz uważać na skórę 😞
A moja teściowa odebrała wyniki i przerzuty nie są od jelita ani tarczycy(miała raka jelita i tarczycy kiedyś).lekarka powiedziała,ze według niej to ostra osteoporoza a nie rak...i bądź tu mądry,jedni,ze rak a drudzy,ze nie

• Mamusia
Aduś napisał(a):
No ja też bladziutka,dlatego mam problem teraz z włosami,bo tak mogłabym szmponetką na ciemny a tak to dupa 😞
A na poparzenia trzeba uważac,ja się w tym roku o dziwo nie spaliłam,tylko powoli opalałam

Nie martw się, jestem ciemna szatynką, praktycznie brunetką i mam blada skórę i dobrze mi tak 😉

• Mamusia
Aduś napisał(a):
Ojoj to niedobrze,musisz uważać na skórę 😞
A moja teściowa odebrała wyniki i przerzuty nie są od jelita ani tarczycy(miała raka jelita i tarczycy kiedyś).lekarka powiedziała,ze według niej to ostra osteoporoza a nie rak...i bądź tu mądry,jedni,ze rak a drudzy,ze nie

Moją ciocie tak 2 lata ganiali po lekarzach żeby w końcu odkryć raka kości 😠 😠 😠

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Nie wierzę! Zaczął padać u mnie deszcz 🙂 Jak będziesz wiedziała co będzie, to napisz. Ale widzę, że na tym forum to same chłopaki. A powiedzcie mi czy u Was kalendarz chiński się sprawdził.

U mnie tak 😉 Teraz ponoć tez ma być chłopak :d I dobrze nie będe musiala tłumaczyc dlaczego Shanti nie ma siusiaka 🙃