Smarujcie sie kobitki smarujcie bo w ciąży łatwo sie robia przebarwienia a likwidacja ich jest bardzo kosztowna. Po pierwszej ciąży zostało mi kilka pajączków więc poszłam do gabinetu zeby poprawic stan skóry. doktor sprawdziła oceniła i mnie zaskoczyła ze mam odwodniona skórę a sporo pije no i stosuje dośc dobre i nietanie kosmetyki ale bez filtrów... no i skóra cierpi. Zeby cokolwiek zrobić ze skóra muszę najpierw pozamykać naczynka a to 800zł za zabieg a tych MUSI być co najmniej 4 🤪 więc lepiej zapobiegać niz leczyć i płakać.
Ja mam bardzo blada w odcieniu niebieskawym skórę i nie wystawiam się bo muszę uważać na poparzenia. Zresztą, od jakiegos czasu nie ma upałów więc nie mam gdzie się spiec.
No ja też bladziutka,dlatego mam problem teraz z włosami,bo tak mogłabym szmponetką na ciemny a tak to dupa 😞 A na poparzenia trzeba uważac,ja się w tym roku o dziwo nie spaliłam,tylko powoli opalałam
To chyba w Szkocji nie ma upałów :P Bo w Polsce jest lato jak nigdy 🙂
No w Szkocji nawet jak jest gorąco to zawsze wieje wiatr 🙂 Ja niestety jak pracowałam przez 3 sezony przy sprzedaży okularów to sie spalałam co roku 😠 Mam w rodzinie 70% chorób nowotworowych więc bez komentarza...
Jak czujesz... Czy będzie miał siostrę czy brata.
Aduś ja jestem blada, z odcieniem różowym i naprawdę dobrze mi jest w ciemnej czekoladzie 🙂 Teraz jestem ruda i tez nawet pasuje, także nie ma się co bać.
Beatko kochana pogubiłąś się,Nina pytałą co chciałabyś mieć-syna czy córkę
Aaaa 🙂 Tak jak kiedys wspominałam, tym razem zupełnie mi obojętnie. Jak będzie chłopak to nie będe musiała ciuchów i zabawek kupować no i Maks się ucieszy a jak córa to dla mnie pociecha. Tak ze obojętnie, dla męza chyba też.
Kurka, znowu brzuch boli.
Ojoj to niedobrze,musisz uważać na skórę 😞 A moja teściowa odebrała wyniki i przerzuty nie są od jelita ani tarczycy(miała raka jelita i tarczycy kiedyś).lekarka powiedziała,ze według niej to ostra osteoporoza a nie rak...i bądź tu mądry,jedni,ze rak a drudzy,ze nie
No ja też bladziutka,dlatego mam problem teraz z włosami,bo tak mogłabym szmponetką na ciemny a tak to dupa 😞 A na poparzenia trzeba uważac,ja się w tym roku o dziwo nie spaliłam,tylko powoli opalałam
Nie martw się, jestem ciemna szatynką, praktycznie brunetką i mam blada skórę i dobrze mi tak 😉
Nie wierzę! Zaczął padać u mnie deszcz 🙂 Jak będziesz wiedziała co będzie, to napisz. Ale widzę, że na tym forum to same chłopaki. A powiedzcie mi czy u Was kalendarz chiński się sprawdził.
Ojoj to niedobrze,musisz uważać na skórę 😞 A moja teściowa odebrała wyniki i przerzuty nie są od jelita ani tarczycy(miała raka jelita i tarczycy kiedyś).lekarka powiedziała,ze według niej to ostra osteoporoza a nie rak...i bądź tu mądry,jedni,ze rak a drudzy,ze nie
Moją ciocie tak 2 lata ganiali po lekarzach żeby w końcu odkryć raka kości 😠😠😠
Nie wierzę! Zaczął padać u mnie deszcz 🙂 Jak będziesz wiedziała co będzie, to napisz. Ale widzę, że na tym forum to same chłopaki. A powiedzcie mi czy u Was kalendarz chiński się sprawdził.
U mnie tak 😉 Teraz ponoć tez ma być chłopak :d I dobrze nie będe musiala tłumaczyc dlaczego Shanti nie ma siusiaka 🙃
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Bagira
Gość
Jeju jak to moje dziecko marudzi w taki upał 😞...rano miał 37,2,ale chyba od pogody
Bagira
naylaaa
Bagira
naylaaa
Gość
A na poparzenia trzeba uważac,ja się w tym roku o dziwo nie spaliłam,tylko powoli opalałam
Bagira
Musiałam zgubić ☺️ a o czym dokładnie mowa ?
Gość
Bagira
No w Szkocji nawet jak jest gorąco to zawsze wieje wiatr 🙂
Ja niestety jak pracowałam przez 3 sezony przy sprzedaży okularów to sie spalałam co roku 😠 Mam w rodzinie 70% chorób nowotworowych więc bez komentarza...
naylaaa
Aduś ja jestem blada, z odcieniem różowym i naprawdę dobrze mi jest w ciemnej czekoladzie 🙂 Teraz jestem ruda i tez nawet pasuje, także nie ma się co bać.
Bagira
Aaaa 🙂 Tak jak kiedys wspominałam, tym razem zupełnie mi obojętnie. Jak będzie chłopak to nie będe musiała ciuchów i zabawek kupować no i Maks się ucieszy a jak córa to dla mnie pociecha. Tak ze obojętnie, dla męza chyba też.
Kurka, znowu brzuch boli.
Gość
A moja teściowa odebrała wyniki i przerzuty nie są od jelita ani tarczycy(miała raka jelita i tarczycy kiedyś).lekarka powiedziała,ze według niej to ostra osteoporoza a nie rak...i bądź tu mądry,jedni,ze rak a drudzy,ze nie
Bagira
Nie martw się, jestem ciemna szatynką, praktycznie brunetką i mam blada skórę i dobrze mi tak 😉
naylaaa
Bagira
Moją ciocie tak 2 lata ganiali po lekarzach żeby w końcu odkryć raka kości 😠 😠 😠
Gość
Kiedyśmiałam jasny blond,po farbowaniu ściemniały i teraz odrosty mam ciemne
Bagira
U mnie tak 😉 Teraz ponoć tez ma być chłopak :d I dobrze nie będe musiala tłumaczyc dlaczego Shanti nie ma siusiaka 🙃
Bagira