Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Bagira napisał(a):
Kropeczek napisał(a):
Dbaj o siebie Martuś 😉
Aga gratulację dziewczynki - mój tata z moim mężem się śmieje że to sztuka zrobić dwa razy pod rząd dziurę w dziurze 🤪
Beatko co do zieleni to niedługo zniknie bo w tamte miejsce będzie wstawione łóżeczko Adusi 🙂
Tak w ogóle to co się Beatko dzieje że tam mało zaglądasz do nas ??
Olu bys dała spróbować tych babeczek a nie tylko korcisz!!!

Aguś, mały chory, ja w gorączkowych poszukiwaniach psa, ulepszam hodowle ryb i krewetek przy okazji tak ze trochę mam na głowie. Nie mam juz czasu o malej pomyśleć tylko jak się wierci to o sobie sama przypomina. Teraz mnie przeziębienie bierze więc ogulnie marudna jestem a ile można Wam marudzić.

No to zabiegana jesteś 😞 a Maks lepiej???
No to witaj w klubie marud,bo ja też już dzisiaj marudzę 😞

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Bagira napisał(a):
Aduś, wypij solidną ilość meliski i rozładuj jak tylko możesz bo nie wesoły widzę powrót męża ze stypy, wiesz o co mi chodzi 😠 Albo kijem przez leb z progu.

no też się tego obawiam 😞...kurwa ja naprawdę wyląduję w wariatkowie z tego wszystkiego

• Mamusia
Aduś napisał(a):
Bagira napisał(a):
Kropeczek napisał(a):
Dbaj o siebie Martuś 😉
Aga gratulację dziewczynki - mój tata z moim mężem się śmieje że to sztuka zrobić dwa razy pod rząd dziurę w dziurze 🤪
Beatko co do zieleni to niedługo zniknie bo w tamte miejsce będzie wstawione łóżeczko Adusi 🙂
Tak w ogóle to co się Beatko dzieje że tam mało zaglądasz do nas ??
Olu bys dała spróbować tych babeczek a nie tylko korcisz!!!

Aguś, mały chory, ja w gorączkowych poszukiwaniach psa, ulepszam hodowle ryb i krewetek przy okazji tak ze trochę mam na głowie. Nie mam juz czasu o malej pomyśleć tylko jak się wierci to o sobie sama przypomina. Teraz mnie przeziębienie bierze więc ogulnie marudna jestem a ile można Wam marudzić.

No to zabiegana jesteś 😞 a Maks lepiej???
No to witaj w klubie marud,bo ja też już dzisiaj marudzę 😞

On juz lepiej, teraz mnie bierze ale jakoś sie trzymam. Łykam czosnek i vit C.

• Mamusia
Aduś napisał(a):
Bagira napisał(a):
Aduś, wypij solidną ilość meliski i rozładuj jak tylko możesz bo nie wesoły widzę powrót męża ze stypy, wiesz o co mi chodzi 😠 Albo kijem przez leb z progu.

no też się tego obawiam 😞...kurwa ja naprawdę wyląduję w wariatkowie z tego wszystkiego

Jak napisałaś ze wyłączył telefon to juz mi sie czerwona lampka zapaliła. Oj facet, powinien unikac teraz takich spotkań i miejsc.

No właśnie...powinien,miał wrócić jak najszybciej,no jak można 😞
Jak on się źle czuje to nawet jak idzie do pracy to potem leży i nic nie robi,nie śpi z małym a jak ja jestem chora to jak zawsze mogę tylko na siebie liczyć 😞
A poza tym więcej uczucia okazuje...psu niż mi 😞,lezy i jego przytula a mnie nie pamiętam kiedy przytulił...chyba tylko wtedy kiedy chce seksu

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Nie śmiej się ze mnie, ale jaka jest różnica między tymi które są w sklepach a akwarystycznymi?? 😁 I dlaczego cena jest taka różna? Nie znam się na tym kompletnie 😉

Jadalne są sporo większe i nie sa tak wymagające jak akwarystyczne. Tutaj woreczek mrożonych obranych krewetek kosztuje 1.2 funta a tych co hoduje pomiędzy 1.5 a 20 funtów za sztukę 😉 Ja hoduje te : http://sdreamteam.com/2007/06/ i teraz te jeszcze dojdą te http://www.google.co.uk/imgres?imgurl=http://www.myfishtank.net/wordpress/wp-content/uploads/sulawesi-shrimp.jpg&imgrefurl=http://www.myfishtank.net/sponsors/sulawesi-shrimp/&usg=__3V_DOgNFPwNiQoy9_fk22CZUBIA=&h=285&w=393&sz=35&hl=en&start=0&sig2=-3dgaRZtD0HRRd8762KORw&zoom=1&tbnid=OlL_Ey9jVcy-7M:&tbnh=142&tbnw=196&ei=RfqITNa-Ktag4QaN_IzSBA&prev=/images%3Fq%3Dsulawesi%2Bshrimp%26um%3D1%26hl%3Den%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:en-GB:official%26biw%3D1024%26bih%3D581%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=134&vpy=83&dur=1726&hovh=191&hovw=264&tx=105&ty=215&oei=RfqITNa-Ktag4QaN_IzSBA&esq=1&page=1&ndsp=12&ved=1t:429,r:0,s:0
Trzeba miec odpowiednia wode , filtrację i ogrzewanie, pokarmy. Doświadczenie jest niezbędne.

• Mamusia
Aduś napisał(a):
Jak on się źle czuje to nawet jak idzie do pracy to potem leży i nic nie robi,nie śpi z małym a jak ja jestem chora to jak zawsze mogę tylko na siebie liczyć 😞
A poza tym więcej uczucia okazuje...psu niż mi 😞,lezy i jego przytula a mnie nie pamiętam kiedy przytulił...chyba tylko wtedy kiedy chce seksu

Ada, ja nie znam Twojego męża, ale może jest taki bo nie okazywano mu uczuć w dzieciństwie i nie umie Ci tego okazać??
Ja też czasem się zastanawiam, czy mój mąż kocha bardziej naszego psa niż mnie 😜 Jak był to zwrócił mi uwagę jakim prawem mogę pisać mu, że jestem z psem na spacerze... Bo to nie jest pies, tylko piesek... a ja: 🤪

Łaskawie włączył telefon i niby idzie na tramwaj...oczywiście wielkie pretensje bo ja wydzwaniam(zaczęłam dopiero o 17 i 3 razy) do niego jak on na stypie jest 🤪 i na mnie z ryjem,że do innych nikt nie wydzwania,ze to normalne,ze ma wyłączony telefon...do cholery a jakby coś sie stało i musiałabym jechać do szpitala...to bym kurwa umrzeć mogła bo wielki pan siedzi pół dnia na stypie.....ja pierdole jak mnie wkuyrwił

naylaaa napisał(a):
Aduś napisał(a):

Ada, ja nie znam Twojego męża, ale może jest taki bo nie okazywano mu uczuć w dzieciństwie i nie umie Ci tego okazać??
Ja też czasem się zastanawiam, czy mój mąż kocha bardziej naszego psa niż mnie 😜 Jak był to zwrócił mi uwagę jakim prawem mogę pisać mu, że jestem z psem na spacerze... Bo to nie jest pies, tylko piesek... a ja: 🤪

Nina tak jest od pewnego czasu,jak się kładziemy do łóżka to pies w nogach(niestety go nauczył) i on w poprzek obok psa a ja normalnie wzdłuż łóżka...sama,jak mówię,ze bardziej psa kocha to on na to żartem-bo on daje duić mi łapki,jemu mówi,ze go kocha,ze jest kochany piesek itd

Kropeczek napisał(a):
Hehehehee no te chłopy są stuknięci na maxa my nie mamy psa więc raz na miesiąc się do mnie przytuli 🤪 Aduś a to jest norma że facet robi się miły ,dobry, kochany jak chce bara bara 🤪

no to oczywiste a jak nie ma seksu to słyszę,ze ciągle mnie coś boli albo,ze zawsze jakąś wymówkę znajdę...ale jak ja chcę,zeby mi plecy pomasował to słyszę -jutro i tak ...codziennie

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Beata, te czerwone krewetki są świetne 😁 A tak w ogóle to dotarła na Wyspy informacja o aferze z krzyżem?? Chodzi mi o szkockie telewizje, gazety 😜

Nie mam tv w domu, gazet nie kupujemy 🙂 Oni sie polityką nie interesuja na szczescie.

Bagira napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Beata, te czerwone krewetki są świetne 😁 A tak w ogóle to dotarła na Wyspy informacja o aferze z krzyżem?? Chodzi mi o szkockie telewizje, gazety 😜

Nie mam tv w domu, gazet nie kupujemy 🙂 Oni sie polityką nie interesuja na szczescie.

Jak to nie masz tv? 🤪

Nie wyobrażam sobie nie miec telewizora 😮

Idę kochane zrobic melisę,wezmę 2 tabletki na uspokojenie...bo zaraz dopiero się zdenerwuję 😞
Może jutro będę w lepszym humorze

Do jutra dziewcz