Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ola88 napisał(a):
Ada on wygląda jak aniołek... hihi taki słodki a te pultynki 😁:d hihi

ha ha szkoda,ze ostatnio tylko wygląda 🙃...no nie oczywiście,ze jest moim aniołkiem,właśnie karmi mnie wasą 😁
Wy tu o lodach a mnie gardło boli 😞

Ola88 napisał(a):
ja jem winogron ....:P dziecko mi każe 😁

No Ola jak teraz dziecko Ci każe to co będzie potem 🤪...ja zjadłam prawie całą bombonierkę milki...mąż mi dał na imieniny,wyrzuciłąm ją wczoraj do śmieci a dzisiaj wyjęłam i otworzyłam a jemu powiem,zę psu dałam 😠

Ada dobrze ze winogron 😁:d hahaha ale mała mnie kopie jaaa hihihi 🤪 Ada też tak bym zrobiła im mniej mąż wie tym lepiej... dobrze ze mały jeszcze mówić nie umie 😁 to mu nie powie że zjedliscie:d

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
na gardło lody są dobre 🙂
zdroer na gardło 😁 ja zwsze jem lody na chore gardło...oczywiscie nie z przesadą

Ola je lody ale nie mówi jakie naprawde.... 😁 dla tego takie zdrowe gardło ma 😁

Ha ha ha 😁 😁 😁
Zboczenice 😁

A jak ja się obrażę na mojego to on ma na mnie nagle o coś focha 🤪
A to,ze inna by dawno go zostawiła to racja...no ale on jest zapatrzony w siebie...nie zawsze tak miał 😞
Boziu ja chcę do pracy...mieć własne pieniądze i być znowu niezależna,wtedy moze mnie w dupe pocałować...albo nie 🙃

Mini23 napisał(a):
A ja nie bo daje się przekupić jedzeniem 😁 przez co czuje się troche jak krowa która zje wszystko co jej podadzą 😁

Ja za to mma tak,ze zawsze sobie obiecuję,że po kłótni jak sie pogodzimy to będę jeszcze się trochę boczyć ale nie umiem i jest wszystko normalnie...niestety to,ze jestem łasuchem tez mnie gubi 😞

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
nie zwalaj na mnie ty mała zboczenico:P hahaha 🤪 głowa mnie boli... wczoraj sie pzrerobilam i dzis mam za swoje;/ 🤢

Głowa Cie boli o tej "rozkładania kołdry" trzeba w nocy spać a nie się bawić w nie powiem co 😁

no właśnie..ciekawe czy Ola się przerobiła 😁...i od o tych lodach 🙃

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
wy to chudzielce to was moze łakomstwo pokusic:P 🤪 a mnie nie choc kusi czasem..

No ale wiesz jaka to zguba 🙂 a tak wogóle to ja jeszcze siedze w dresie i szlafrok narzuciłam 😁

Ja to jeszcze w piżamie...właśnie miałam histerię,bo musiałam małemu nosek odciągnąć 😞
musze się ubrać i iść do netto 😞,nie uśmiecha mi się z małym jak jest chory ale mam pod domem

Ola88 napisał(a):
🤪 tak zrobbiłam mezowi wczoraj dobrze...:P:P:P hahaha aleprzeroiłam sie wczorajszym przygotowaniem urodzin siostry... 🤢

ha ha ha...kurcze musicie częściej tu być od rana...humor mi się od razu poprawia 🙃

Ola88 napisał(a):
pfff foch nie gadam z wami bo wy mi zazdraszczacie... 🤪

Ola ja to nawet nie mam sił na wygibasy...za ciężko się już czuję a nawet jabym miała teraz ochotę to nie mam z kim:angry 😞bo mąz ma focha)

bys sama zainicjowała to foch by przeszedł Adus... ja rzadko mam ochote ... jestes sama ze wszystkim wal do niego z grubej rury argumentami np... jak ty na stypie byłes ja tototo i to robiłam teraz prosze zebys to zrobił bo bola mnie plecy a nie chce dostac skurczy... i moze zrozumie to... 🤪 czasem facet prosto z mostu potrzebuje...

Mini23 napisał(a):
Aduś napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
wy to chudzielce to was moze łakomstwo pokusic:P 🤪 a mnie nie choc kusi czasem..

No ale wiesz jaka to zguba 🙂 a tak wogóle to ja jeszcze siedze w dresie i szlafrok narzuciłam 😁

Ja to jeszcze w piżamie...właśnie miałam histerię,bo musiałam małemu nosek odciągnąć 😞
musze się ubrać i iść do netto 😞,nie uśmiecha mi się z małym jak jest chory ale mam pod domem

Naprawde Aduś ze wszystkim cały czas jesteś sama aż przykro nam się robi ☺️ u mnie zawsze mąż pomoże,czy nawet zakupy czy porządki... 🥴
Twój naprawde nie docenia kogo ma w domu i ile mu pomagasz. 😠

No niestety...mój mąż pracuje i to aż 5 godz dziennie 🤪...szok nie 😮...on miałby jeszcze sprzątać i pomagać!!!!
Przecież ja siedzę w domu wkońcu....tyle,że jak pracowałam to pi 10 godz mnie nie było,jeszcze potem sprzątałam,gotowałam itd....no ale on jest z