Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
🤪 Aga Ada uwaza ze fajne jestesmy:P:P humor jej poprawiamy:P hahaha 🤪

Chociaż ktoś 😁 ale Ada nie wie o naszych wypisach z wariatkowa co nie Ola 😁

Spoko...ja już nie raz pisałam,ze Gniezno mam blisko 🙃

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ola88 napisał(a):
bys sama zainicjowała to foch by przeszedł Adus... ja rzadko mam ochote ... jestes sama ze wszystkim wal do niego z grubej rury argumentami np... jak ty na stypie byłes ja tototo i to robiłam teraz prosze zebys to zrobił bo bola mnie plecy a nie chce dostac skurczy... i moze zrozumie to... 🤪 czasem facet prosto z mostu potrzebuje...

Olu mnie prawdopodobnie czeka operacja kręgosłupa,bo mam zwyrodnienie i rwę barkową,co mi grozi paraliżem rąk jak będzie uciskać na rdzeń kręgowy...przez to mnie tak boli zawsze 😞,niby się martwi,mówi,ze musze się wziąć za to jak urodzę ale jak prosze o masaż to słysze -jutro,choć wie,ze mi to pomaga trochę

mały furiat dostał klapsa 😞
idę się ubrać i na te zakupy 😞,jeszcze mnie ząb rozbolał 😞

aha jak piłyście glukozę to ile...bo ja mam 75mg ,czyli badanier przed,po 1 i 2 godz

eh... to ja nie rozumiem jego zachowania... moj wrecz krzyczy na mnie jak mam skurcze że mam sie połozyc nogi w góre... eh;/ ale ja z moim krótko zonata to jeszcze wiesz może mu isę odmienić;/ 🤪

agusia89 napisał(a):
Widze ze grubo jedziecie po facecie 😁 Ja mam lekki problem z moim i czasami mam go dosc prawie nic mi nie chce pomagac i jeszcze ma pretensje do mnie czesto 😞

no to witaj w klubie!!!!
Mój nic nie robi w domu a śmieci wyrzuca jak się z 4-5 worków nazbiera,a zsyp jest na półpiętrze 🤪,łóżeczko rozłożone czeka 2 tyg żeby do piwnicy wyniósł 😞...jedyne co robi to bałagan

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
ja mam blisko frombork... i starogart... hehhehehehee 🤪

He he wiem bo wczoraj sprawdzałam trase jak daleko bym musiała jechać by odwiedzić Foke 😁 i wyszło 2 godz 4 min 😁

Przepraszam...a na mnie co wymyśliłyście...Ola to foka a co dalej..kto jest wieloryb

Ola88 napisał(a):
eh... to ja nie rozumiem jego zachowania... moj wrecz krzyczy na mnie jak mam skurcze że mam sie połozyc nogi w góre... eh;/ ale ja z moim krótko zonata to jeszcze wiesz może mu isę odmienić;/ 🤪

Mój w pierwszej ciąży też tak o mnie dbał...teraz ma mnie w dupie...taka prawda,pies się liczy dla niego bardziej...apropo psa-tak go przytula a pies nie ma karmy od 5 dni 🤪

Mini23 napisał(a):
Aduś napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
ja mam blisko frombork... i starogart... hehhehehehee 🤪

He he wiem bo wczoraj sprawdzałam trase jak daleko bym musiała jechać by odwiedzić Foke 😁 i wyszło 2 godz 4 min 😁

Przepraszam...a na mnie co wymyśliłyście...Ola to foka a co dalej..kto jest wieloryb

No właśnie Ola nie wytłumaczyła do tej pory to co napisała o tej orce i wielorybie rano 😁 wczoraj to OLa była "bananowa Ola" bo wciąż o babeczkach bananowych a ja wiadomo "kinder jajko" 😁

Ha ha...no to mamy Kinderjajko,bananową Olę,wróżkę Beatę...no Ola kto to orka i wieloryb???

wczoraj się nabijałyśmy że jak byśmy się spotkały w lokalu jakimś wszystkie to byśmy w telewizjii sie znalazły ciężarne napadły na lokal i zjad ły zapas jedzenia na cały miesiąc 😁 😁 😁

Ola88 napisał(a):
nina to uwolnić orke ...:d a wieloryb to Aga 😁 😁 😁 hmmm a na Ade Aga co wymyślimy
??
A gdzie jest ta orka nasza?? psa gania??:P

ha ha Aga wieloryb...zaraz padnę 🙃 😁

Aga no mu za ciężko a pies nie je od 5 dni 😞

agusia89 napisał(a):
Widze ze wymyslacie tu przerozne przezwiska a to zalezne sa od brzuszkow?? 🙂 heh Bo mi wiele osob mowi ze nie wygladam na 27tydzien ze mam maly brzuszek:P

Aga ja to mam brzuch jak przed porodem 🤪