Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

o jezuniu ależ mnie plecy bolą... grr... mąż znów nadgodziny robi jak mnie to denerwuje... i tak prawie go nie widuje a ty o... tylko w nocy...;/ szok...;/
Witam serdecznie nową gródnióweczkę widzę że nam się poszerza grono mamusiek 🙂

• Mamusia
Bagira napisał(a):
naylaaa napisał(a):
OK 😁 A na czym lecisz?? Na odkurzaczu czy preferujesz miotłę?? 🙃

Odkurzacz dla Maksa zarezerwowany :P Ja na 4 kółkach, szkoda ze konno nie moge bo bym chętnie pojechała 🙂

Mnie raz pewna szmata zraziła do koni, miałam z 8 lat i doprowadzała do tego, że wierzgał a ja pierwszy raz na konia wsiadłam. Także się bałam nieco. I lęk trochę pozostał, ale myślę że udało by mi się go przełamać, bo konie są piękne i magiczne 😁

noo Ty bidulko już wogóle... eh... ach ci faceci 😁
boziu zapomniałam zadzwonic o te 3d usg;/ jutro muszę...;/
moja mała pindzia dzisiaj grzeczna bardzo... hihi ale to dlatego że cały dzien na nogach sama impreze naurodziny siostry musiałam przygotowac żarcie i ciasto i babeczki eh;/ ale całe szczescie już są wszyscy i pałaszują tylko mnie sie nie chce jesc tego... tak się narobiłam jak głupia... ciekawe czy dostane chociaż słowo dziękuje;/

• Mamusia
Dzięki dziewczyny za komplementy żebym jeszcze taka gruba nie była a się czuję jak słonica , taki brzuch to ja miałam w 8-9 miesiącu z Ewunią.
Wiecie co ja już planuję kiedy zacząć wielkie sprzątanie będe musiała pomyć okna szafę opróżnić na ciuszki Adusi no i jak to na święta trzeba posprzątać.... myślę juz zacząć w październiku żebym do połowy listopada miała wszystko zrobione spakowaną torbę i w ogóle przygotowana na przyjście nowego członka rodziny 🙂

• Mamusia
Ale wy jesteście rozpieszczone. Jeszcze do zeszłego roku tutaj było tylko jedno usg w 14 tygodniu a o wymiarach czy wadze nikt w ogule nie mówił. Jak ma cie wymiary napisane to se policzcie :P Mnie położna macała ostatnio i tylko powiedziała ze dzidzia jest w sam raz jak zapytałam ile może mieć ona powiedziała ze nie jest w stanie powiedzieć.

• Mamusia
Hmmm. Nie znam się na sprzętach... Ja zawsze trafiałam na takie co mierzą 🙂 Jeden kosztował nawet pół miliona... pan doktor musiał się pochwalić jaki ma drogi sprzęt 😜
Chyba, że mają 2D który ma 15 lat 😜 Mój lekarz np. stwierdził, że na jego sprzęcie nie zobaczy płci w 20 tygodniu... hmmm

• Mamusia
Beata, ja mam usg w oczach, patrzę na swój brzuch i prześwietlam dziecko 😁 Widzę jak leży i co robi 😁 Mam także centymetr w oczach hahaa 😁 Po co mi do lekarza chodzić 😁 Kiedyś to w ogóle nie było usg,a teraz mamy przywilej 🙂 I wielu innych rzeczy nie było. Aga, jak chcesz się tak konkretnie ze mną pogodzić, to wyprowadź mi psa 😁 Jest tak zimno....

Dziewuszki spokojnie proszę się pogodzić bo dostaniecie cyrklem po łapkach... 😁 😁 hahaha 🤪
Boziu bawiłam sie z 10 dzieci w jakie krowa dje mleko:d a potem w babajaga patrzy 😁

u mnie usg robią co wizyte i co wizyte dostaje zdjęcie... mierzy głowę i długość płodu itd za każdym razem mówi płeć jak narazie ciagle tę samą 😁 🤪 a od 25 tyg robią co wizytę ktg...