Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Postaram się wejść na chwilę wieczorem ale zanim wyjdę z gabinetu i pójdę do rodziców to wrócę późno do domu. Pomimo tego postaram się zajrzeć do Was 🙂 Ja mam USG na każdej wizycie robione i pomimo, że ostatnio miałam robione w szpitalu 2 tyg temu to i tak się nie mogę doczekać aż zobaczę moją gwiazdeczkę dzisiaj 🙂 A tak na marginesie to pisałaś, że nie masz jeszcze wyprawki do szpitala?? W zasadzie powinniśmy być już przygotowane chyba lub po woli kompletować wszystko. Dla małej mam wszystko a dla siebie jak zwykle nic 😜 W grudniu pewnie będzie zimno... Aaaa i jeszcze nie mam kombinezonu i jakiś ciepłych butków dla Gabi...

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczyny 🙂 jejku naprawde trzeba poczekac na kase i ruszyc na zakupy! Ja dla małego mam ciuszki ale gdzie tu reszta ... o i jeszcze łóżeczko mam hehe bo akurat teściu ma firme i produkują łóżeczka więc z tym bez problemu ale kosmetyki butelki itd .... a jeszzce siebie przygotowac do szpitala

• Mamusia
Cześć Sylwia 🙂 No czas leci jak oszalały... Ja pomimo, że wydałam kasę rzędu 1500 zł to i tak wiele jeszcze do kupienia... Muszę na wypłatę ruszyć na zakupy bo im prędzej będę wyszykowana tym będę spokojniejsza 🙂 A później prezenty na Święta już w listopadzie muszę robić więc wszystko w przyśpieszonym tempie. Grudzień zostawiamy na oczekiwanie... na nasz CUD !! 🙂

• Mamusia
Masz rację- do końca października trzeba mieć wszystko a listopad zostawmy na przygotowanie do Świąt bo później czasu nie będzie. Ty Olu rodzisz teoretycznie 2 tygodnie przede mną 🙂 A Sylwia, Ty możesz też urodzić wcześniej przed Świętami... Ciekawe jak to będzie 🙂
Ja się martwię bo mam wyniki glukozy: po 60 min- 90 mg/100, a po 120 min- 55 mg więc ten drugi wynik bardzo niski 🤔 Zobaczymy jak Nina po wizycie u lekarza bo chyba niedługo powinna do nas zajrzeć. A Ty Sylwia tez niedługo do lekarza o ile pamiętam ?? 🙂

my juz po ortopedzie,ponoć to,ze mały tak nóżkę skrzywia to normalne u tak małych dzieci i na pewno przejdzie jak przestanie pieluchy nosić,za rok na kontrolę 😁...a ja byłąm pewna,ze dostanie buty ortopedyczne 😮

Teraz robię obiadek...ziemniaczki i pulpeciki w sosie koperkowym...tak mnie naszło,ze musiałąm zrobić 🤪

• Mamusia
Ja już wróciłam 🙂 W środę mam szkołę rodzenia aż 3 i pół godziny 🤪 Dowiedziałam się dużo o benefitach i trochę się już uspokoiłam 🙂 Dzidzia zdrowa, wyniki bardzo dobre. Dzisiaj znów było pobieranie krwi i siusiu do kubeczka 😁 Słyszałam serduszko Alicji 🙂 Położna mierzyła mi brzuch i się śmiała bo Mała tak kopała, że nie mogła mnie pomierzyć hi hi hi 🙂 Teraz idę trochę poleżeć bo mnie nerka niestety boli 😠 😞

• Mamusia
Aduś napisał(a):
my juz po ortopedzie,ponoć to,ze mały tak nóżkę skrzywia to normalne u tak małych dzieci i na pewno przejdzie jak przestanie pieluchy nosić,za rok na kontrolę 😁...a ja byłąm pewna,ze dostanie buty ortopedyczne 😮

Teraz robię obiadek...ziemniaczki i pulpeciki w sosie koperkowym...tak mnie naszło,ze musiałąm zrobić 🤪

Mniam mniam, pyszny obiadek 🙂
Ja dzisiaj kartoflankę z grzybami robię i tak pachnie,. ze nie wytrzymam 😁
Idę zaklepać zupkę i zaraz wracam 🙂